Lean Six Sigma Certificering

Erkenning van een gevolgde training is een belangrijk element. Voor onze Lean Six Sigma trainingen bieden wij je de mogelijkheid om een internationaal erkend certificaat te behalen.

Erkenning van een gevolgde training is een belangrijk element. Voor onze Lean Six Sigma trainingen bieden wij je de mogelijkheid om een internationaal erkend certificaat te behalen. Hiertoe werken we samen met een aantal exameninstituten, waaronder de LSSA (Lean Six Sigma Academy), Universiteit TwenteAPMG en Exin. Symbol is een zogenaamde ATO (Accredited Training Organization) voor deze exameninstituten. Je kunt je daarom direct bij ons aanmelden.

De Lean Six Sigma Yellow Belt en Lean Six Sigma Orange Belt certificering bestaat uit een theoretisch examen. De Lean Six Sigma Green Belt en Lean Six Sigma Black Belt certificering bestaat uit een theoretisch en een praktisch examen. Je ontvangt een deelcertificaat voor het behalen van het theoretische examen en het volledige certificaat nadat ook de praktijkprojecten zijn goedgekeurd. Voor zowel het Lean Six Sigma Green Belt als Black Belt examen kun je een examentraining volgen.

Heb je een Lean training gevolgd (in plaats van een Lean Six Sigma training)? Dan kun je je ook certificeren voor Lean. Aanmelden voor deze certificering kan hier.

 

Inschrijven voor het Lean Six Sigma theorie-examen

De LSSA theorie-examens worden klassikaal en schriftelijk afgenomen op één van onze locaties (Amersfoort, Enschede). Voor grotere groepen kun je contact met ons opnemen om de examens incompany af te nemen. Alle examens zijn zowel in het Nederlands als in het Engels beschikbaar.

Het inschrijven voor een LSSA theorie-examen kan alleen als je in bezit bent van een examenvoucher. Heb jij nog geen examenvoucher? Dan kun je die aanschaffen via de LSSA Webshop. Na het aanschaffen van de voucher, ontvang je per email de code. Met die code kun jij je inschrijven voor het theorie-examen.

Na de inschrijving ontvang je een bevestigingsmail. Heb jij binnen 3 werkdagen geen mail ontvangen? Neem dan contact op met info@lssa.eu.

Criteria & Skill set Prijs (excl. btw)
Lean Six Sigma Yellow Belt € 185,-
Lean Six Sigma Orange Belt € 225,-
Lean Six Sigma Green Belt € 425,-
Lean Six Sigma Black Belt € 475,-
Inschrijven theorie-examen

 

Inschrijven voor en indienen van het Lean Six Sigma praktijkexamen

Voor het praktijkcertificaat dienen Lean Six Sigma Green Belts één project en Lean Six Sigma Black Belts twee praktijkprojecten in te dienen. Je kunt daarvoor gebruikmaken van één van de twee LSSA project templates:

Let op: je kunt de projecten uitsluitend indienen als Powerpoint bestand (geen PDF). Via onderstaande knop schrijf je je in en kun je je praktijkexamen direct uploaden.

Criteria & Skill set Prijs (excl. btw)
Lean Six Sigma Green Belt € 425,-
Lean Six Sigma Black Belt € 475,-
Inschrijven en uploaden praktijkexamen

 

*Indien je niet slaagt voor het examen is er de mogelijkheid om je aan te melden voor het herexamen. De eisen voor het herexamen en de kosten zijn gelijk aan het eerste examen. Er is één mogelijkheid tot herexamen. Je kunt je desgewenst wel aanmelden voor een examen op een lager niveau.

Andere trainingen en diensten

Ervaar de industriële revolutie in het land van de rijzende zon en meld je aan voor de studiereis 'Japan 4.0'. Van 10 t/m 19 mei 2024.

Meer informatie

Process Mining

Visualiseren van processen

Dé analysetechniek waarmee de werkelijke processtroom in één oogopslag inzichtelijk wordt gemaakt.

Meer informatie