Werken bij Symbol

Wereldrecords worden voortdurend gebroken door nog betere prestaties. Hetzelfde geldt voor organisaties. Wij geloven dat er in elke organisatie kansen liggen voor verbetering. Wij vinden tevens dat iedere medewerker in een organisatie, direct of indirect, een rol heeft in het realiseren van deze verbeteringen.

“We develop organizations by
Inspiring People and Improving Processes”

Wij helpen organisaties te ontwikkelen en groeien door enerzijds medewerkers te inspireren en anderzijds processen te verbeteren. Dit doen we door organisaties te helpen bij het ontwikkelen van een heldere verbeterstrategie en vervolgens bij het realiseren van deze strategie. We coachen het management in Lean Leiderschap en we werken aan het creëren van een lerende en agile organisatie door medewerkers te trainen en te coachen in het uitvoeren van verbeterprocessen.

Kantoor Enschede binnen

Vacatures

Consultant Lean Transformatie

Meer informatie

Lean Six Sigma Trainer (MBB)

Meer informatie

Sr. Consultant – Automotive

Meer informatie

Startende Young Professional

Meer informatie

Medewerker Sales & Office

Meer informatie

Werken bij Symbol betekent een bijdrage leveren aan het operationele resultaat van onze opdrachtgevers. Je werkt in projecten die impact hebben en procesprestaties verbeteren. Mensen enthousiasmeren in verandertrajecten en goed samenwerken in teams is hierbij een belangrijke competentie.

We zijn een dynamische en sterk groeiende organisatie. Je werkt samen in een team van 50 enthousiaste professionals, die begrijpen dat het delen van kennis en ervaring tot synergie leidt. Je kunt je vinden in onze gezamenlijke kernwaarden. Dit is van waaruit we werken:

Samen:

  • Je geeft en vraagt advies en feedback.
  • Je maakt concrete afspraken en komt deze na.

Leidend:

  • Je deelt en ontwikkelt deskundigheid.
  • Je neemt het voortouw naar succes.

Energiek:

  • Je straalt plezier uit en brengt dat over.
  • Je brengt mensen in beweging.

Wij bieden uiteraard prima arbeidsvoorwaarden, maar bovenal een leuke, professionele en inspirerende werkomgeving waar veel ruimte is voor eigen initiatief en zelfontplooiing.

Zo organiseren we organisatiebrede kwartaalmeetings, met een inhoudelijk én informeel programma en ontwikkeldagen (per business unit). Verder kun je deelnemen aan diverse trainingen en hebben we een actieve personeelsvereniging.

Interesse? Stuur dan vandaag nog je CV en motivatiebrief naar  recruitment@symbol.nl.

 

Blijvende impact met Symbol

Download hier de pdf met onze aanpak. Ons team bestaat momenteel uit 50 enthousiaste professionals. In de komende jaren zullen wij onze groei continueren en zoeken we collega’s voor de volgende vacatures: