Onze partners

Wij geloven in co-creatie en hechten grote waarde aan goede samenwerkingen met onze gerenommeerde partners.

Samenwerkingen komen tot stand na een zorgvuldig en selectief proces, gebaseerd op wederzijds vertrouwen en respect. Langetermijn relaties waarin kennis en kunde gecombineerd worden tot een gezamenlijke pragmatische aanpak. Als relatie van Symbol plukt u daar de vruchten van en kunnen we u altijd de beoogde oplossing bieden.

Akos

Als werktuigbouwkundig ingenieursbureau is AKOS al sinds 1969 een gedegen partner voor de industrie. Door de unieke combinatie van het ingenieursbureau met een gespecialiseerde recruitmentservice kan AKOS snel en flexibel inspelen op de groeiende vraag naar hoogwaardige technische kennis en capaciteit.

Archipel

Met hoogwaardige scans, slimme algoritmes en persoonlijk leeradvies en via het centrale Learning Experience Platform (LXP) helpt Archipel bij het zetten van de volgende stap. Altijd op de manier die past bij het leerdoel én de individuele leerstijl. Kwaliteit gegarandeerd, want Archipel Academy werkt met de beste opleiders van Nederland, waaronder Symbol.

ATS is ‘the independent Solution Provider’ voor Smart Digital Transformation voor gebruikers wereldwijd en verbetert productiviteit en kwaliteit. ATS ondersteunt organisaties bij hun digitale transformatie via de drie lagen van de automatiseringspiramide: de besturende, uitvoerende en informatieve laag. 

Capgemini

Capgemini Academy ziet de waarde van IT met de dag toenemen. Capgemini Academy helpt mensen en organisaties iedere dag weer het beste uit zichzelf en elkaar te halen. Bereidt hen voor op het zelfbewust aangaan van de uitdagingen van morgen. Stimuleert leer- en nieuwsgierigheid. Opdat IT’ers en hun werkgever beter, langer en intensiever met elkaar vooruit kunnen.

Computrain

Computrain is de grootste IT-opleider van Nederland. Het optimaal benutten van de kracht van IT door het duurzaam professionaliseren van medewerkers is hierbij de drijfveer. Computrain zorgt er voor dat u vandaag beschikt over die kennis en competenties die u nodig heeft voor de technologie van morgen.

Conclusion is expert op het vlak van business transformatie en IT-systemen. Conclusion bedient haar klanten vanuit een uniek ecosysteem van IT- en business georiënteerde bedrijven, elk een autoriteit in zijn vakgebied. Symbol is er daar één van. 

deloitte

Het beste uit uw organisatie halen betekent: inzet, visie, leiderschap, talent, doorzettingsvermogen en vooral strategie, vernieuwing en anticiperen. Symbol werkt samen met professionals van Deloitte om het beste uit uw organisatie te halen. Deloitte heeft ervaring in verandertrajecten en ICT oplossingen. Symbol ondersteunt trajecten van Deloitte op het gebied van opleidingen en project coaching.

Edubookers

Edubookers is een onafhankelijk platvorm met een continu groeiend aanbod van een groot aantal professionele opleiders. Werkt je organisatie samen met Edubookers, dan kun je onze opleidingen via dit platvorm direct boeken.

ergo-design

Ergo-Design industrial engineering ontwerpt en optimaliseert productiefaciliteiten voor de maakindustrie. Ergo-Design zet productievisie om in Factory Design: een transparante layout voor optimale flow. Ergo-Design is gespecialiseerd in simulaties van complexe productieprocessen. Ergo-Design levert maatwerk plannings- en schedulingsapplicaties, taktklokken en Andon-systemen. In het vakgebied van Lean Six sigma is Symbol trainingspartner van Ergo-Design.

global-knowledge

Global Knowledge is ’s werelds grootste onafhankelijke aanbieder van IT-trainingen en levert IT en management professionals een uitgebreid curriculum aan cursussen van meerdere vendors. Symbol verzorgt de Lean Six Sigma trainingen voor Global Knowledge in Nederland.

Lagant is het gespecialiseerde instituut voor training- en adviesdiensten op het gebied van project, programma en portfolio management inrichting & executie, verandermanagement, agile management, agile leadership en agile transformatie diensten. De Lagant Groep bestaat inmiddels uit 5, op project & agile management gespecialiseerde organisaties, die samen project- en verandermanagement in de breedst mogelijke zin invullen.

.

Leanforms biedt slimme, digitale formulieren om slim te kunnen samenwerken. Creëer op eenvoudige wijze workflows waarmee bijvoorbeeld klachtenregistratie en -afhandeling, verlofaanvragen en serviceverzoeken eenvoudig en digitaal afgehandeld kunnen worden. De statussen van de workflows worden weergegeven in realtime dashboards.

Lean Six Sigma Academy (LSSA) heeft tot doel een open, professionele en kwaliteitsgedreven Lean Six Sigma kennis community te creëren. Symbol werkt samen met LSSA voor wat betreft de internationaal erkende theorie en praktijkexamens Lean, Lean Six Sigma en Automotive Engineer.

Marosel

De opleidingspropositie van Marosel als uw externe opleidingsafdeling is ideaal voor een veelheid aan doelgroepen. Zoals MKB organisaties zonder HR-afdeling en drukke MT’s en directies. Tegelijkertijd werkt Marosel ook constructief samen met grote organisaties die weliswaar een HR-afdeling hebben, maar specifiek de interne kennisontwikkeling willen outsourcen. Overigens is Marosel niet alleen een adequate partner voor het bedrijfsleven, maar ook voor de overheid, stichtingen en verenigingen.

minitab

Minitab is een toonaangevende leverancier van software voor statistische analyse. Minitab is het meest gebruikte pakket voor Six Sigma analyses, Al 40 jaar helpt Minitab organisaties bij het analyseren van data. Symbol heeft met Minitab een speciale afspraak voor deelnemers aan de Lean Six Sigma trainingen.

NCOI Opleidingen is de grootste opleider voor werkend Nederland en heeft tot doel om werkend Nederland sterk te maken en te houden. NCOI biedt de Lean en Lean Six Sigma trainingen van Symbol aan.

Normec Foodcare

Normec Foodcare is kennispartner in voedselveiligheid, productkwaliteit en smaak. Samen met Normec wordt via projecten op het gebied van procesverbetering en organisatieontwikkeling het voldoen aan de voedselveiligheidsnormen gewaarborgd.

OBM Dynamics B.V. ontwerpt, ontwikkelt en distribueert educatieve producten op het gebied van Organizational Behavior Management (OBM) wereldwijd via haar eigen netwerk en dat van haar gelicentieerde partners. Het traint en certificeert ook OBM-instructeurs in samenwerking met APMG International.

windesheim

WIMM helpt MKB organisaties te ontwikkelen door medewerkers in alle lagen van organisaties op te leiden en organisaties te ontzorgen op het gebied van de ontwikkeling van hun medewerkers. WIMM gelooft namelijk dat het investeren in de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers de kwaliteit en wendbaarheid van het MKB in de regio Overijssel en de Noordoostpolder vergroot. 

pink

Als onderdeel van een internationale IT Service Management organisatie, legt Pink Elephant zich toe op het verbeteren van ICT organisaties aan de hand van ‘best practices.’ Bewezen frameworks vormen hierbij de leidraad door de dienstverlening. Pink Elephant levert dan ook een actieve bijdrage in de ontwikkeling en standaardisatie van deze frameworks. De Nederlandse activiteiten van Pink Academy spitsen zich hierbij specifiek toe op IT Trainingen en Business Consultancy. Pink Elephant legt hierbij de nadruk op de combinatie tussen “People, Process and Technology.” Voor het goed functioneren van IT organisaties moet deze drie pijlers efficiënt op elkaar afgestemd zijn.

quint

Quint Academy is een van de grootste IT-opleidingsorganisaties ter wereld. Jaarlijks kiezen wereldwijd meer dan 25.000 professionals voor Quint Academy. Al sinds 1992 speelt Quint met het opleidingsaanbod succesvol in op de (IT-)opleidingsbehoeften van deze professionals. De docenten van Quint Academy worden in de markt gezien als ‘thought leaders’. Zij dragen bij aan de ontwikkeling van een actueel en op ‘best practices’ gebaseerd curriculum. Onderscheidend is dat alle docenten en onderwijskundigen ook actief zijn in de consultancypraktijk van Quint. Daardoor biedt Quint een uitdagende mix van theorie en praktijk. De praktische toepasbaarheid van aangereikte kennis en kunde is daarmee geborgd.

rai-vereniging

De sectie RAI Automotive Industry vertegenwoordigt de belangen van de Nederlandse Automotive toeleverindustrie, o.a. bij de overkoepelende Europese brancheorganisatie CLEPA in Brussel. RAI Vereniging was één van de drie founding members van de CLEPA in 1959. Symbol is net als veel automotive klanten lid van de RAI Automotive Industry om zo op de hoogte te blijven van ontwikkelingen van en te investeren in de Nederlandse Automotive toeleverindustrie.

rovc

ROVC is marktleider op het gebied van trainingen en opleidingen voor technisch Nederland. Jaarlijks volgen meer dan 13.000 mensen een praktijkgerichte opleiding bij ROVC met als doel efficiënter, daadkrachtiger en competenter te functioneren.

springest

Springest is het online platvorm voor trainingen en opleidingen. Werkt je organisatie samen met Springest? Weet dat je je ook via dit platvorm kunt inschrijven voor onze trainingen!

twi

TWI Instituut Nederland BV is partner in het global netwerk van TWI Instituten die zich als doel gesteld hebben om de TWI-methoden in organisaties zodanig te integreren, dat deze beter in staat zijn kennis en creativiteit van alle medewerkers permanent te benutten om zo succesvol te zijn. Het Training Within Industry (TWI) programma is erop gericht supervisors (team-, ploeg- of groepsleiders, afdelingschefs) te ondersteunen bij de uitvoering van hun dagelijkse verantwoordelijkheden.

utwente

Symbol geeft jaarlijks de Lean Six Sigma Green Belt training als Mastervak op de universiteit Twente. Elk jaar volgen zo’n 60 studenten dit vak. Verder is de Universiteit Twente ‘associated partner’ van de LSSA en organiseert zij vier keer per jaar de examens voor de Green en Black Belt certificering.

Symbol werkt samen met het UWV als het gaat om opleiden en reïntegreren van werkzoekenden.

windesheim

Hogeschool Windesheim werkt als kennisinstelling aan kwalitatief hoger onderwijs, onderzoek en ondernemen. Met ruim 20.500 studenten, duizenden cursisten en 2.000 medewerkers in de vestigingsplaatsen Zwolle en Almere is Windesheim één van de grotere hbo-instellingen in Nederland. Gezamenlijk met Hogeschool Windesheim en Lloyd’s Register Nederland organiseert Symbol de minor Quality Management.