SMART Industry / Industry 4.0

Voor alle medewerkers die zich bezig houden met productontwikkeling, engineering of productie en die willen weten wat SMART Industry kan betekenen voor hun organisatie.
1 dag
Alle niveaus
Geen
Andere info

Momenteel staan we aan het begin van de vierde industriële revolutie, ook wel ‘SMART Industry’ genoemd, of ‘Industry 4.0’, zoals deze revolutie in Duitsland wordt genoemd. In samenwerking met Smart Industry partners is een eendaagse masterclass ontwikkeld die deelnemers de mogelijkheid biedt om basiskennis op te doen over alle verschillende SMART Industry elementen. Tijdens deze training wordt ingegaan op de onderlinge samenhang van de verschillende elementen.

 

Voor wie

Alle medewerkers die zich bezig houden met productontwikkeling, engineering of productie en die willen weten wat SMART Industry kan betekenen voor hun organisatie.

 

Doelstelling

Het doel van deze masterclasses is om Smart Industry concreet en operationeel te maken. Na het volgen van deze masterclass bent u bekent met de principes van Smart Industry en heeft u inhoudelijke kennis opgedaan van een aantal principes en technieken.

Wij adviseren deelnemers om lid te worden van de Smart Industry community. Hiermee krijgt u toegang tot een netwerk van andere bedrijven die de overgang naar Smart Industry maken en kunt u uw vraag voorleggen aan een netwerk van Smart Industry partners. Leden van het netwerk helpen elkaar om Smart Industry uitdagingen aan te gaan.

 

Trainingsmogelijkheid

Direct inschrijven

 

Materiaal

De training voorziet in een hand-out voor elke deelnemer. U ontvangt een Smart Industry Business Model Canvas template.

 

Niveau

Alle niveaus

 

Duur

1 dag

 

Inhoud van training

  • De 4 Industriële revoluties
  • Smart Industry Framework
  • Smart Industry Scan
  • Smart product development & Co-creation
  • Mass customization
  • Flexible manufacturing & Cyber Physical systems
  • Operational Management 4.0 (Lean 4.0)
  • Digital factory & Internet of Things

 

De kosten voor de opleiding bedragen € 595,- (exclusief BTW) per deelnemer. U kunt, afhankelijk van de branche waarin u werkzaam bent, in aanmerking komen voor diverse subsidies.

 

Informatie aanvragen over deze masterclass?

Vul dan onderstaand fomulier in. We nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Andere trainingen en diensten

Het Six Sigma vervolg op de Lean Black Belt training.

Meer informatie

Het Six Sigma vervolg op de Lean Green Belt training.

Meer informatie

Champion & (Lean) Leadership

Voor directies en managers

Het opzetten van een continu verbeterorganisatie vergt een duidelijke strategie en aanpak. Deze masterclass gaat in op de rol van het management.

Meer informatie