Consultant – Automotive

In elke organisatie liggen kansen voor verbetering. Daar geloof jij in – net als wij. Jouw klanten in de automotive industrie begeleid je bij het ontwikkelen én uitvoeren van een verbeterstrategie die tastbare resultaten oplevert.

Wat ga je bij ons doen

Je modereert teamsessies, verzorgt trainingen en voert ook zelf verbeterprojecten uit. Hierbij gebruik je de bekende automotive technieken (core tools, 8D, FMEA, APQP) en technieken uit de Lean Six Sigma-toolbox. In grotere projecten of als interim manager ben je verantwoordelijk voor het programma-management en aansturing van het team. Jouw kennis op het gebied van Quality Management Automotive (IATF 16949:2016) draagt bij aan het verkorten van doorlooptijden, het reduceren van afkeur/uitval én het verhogen van proces capability.

Je houdt je ook hiermee bezig:

 • Je verbetert de strategische, tactische en operationele prestaties bij opdrachtgevers.
 • Samen met het accountteam werk je aan het uitbouwen van ons relatienetwerk in de automotive. Je schrijft mee aan de inhoudelijke kant van offertes.
 • Voor onze team van Young Professionals treed je op als coach. Je begeleidt hen inhoudelijk bij de uitvoering van hun opdrachten, maar ook op persoonlijk vlak.

Kwaliteits-management

Begeleiding

Business Development

Ons aanbod

Prima salaris

Goede secundaire arbeidsvoorwaarden

Leaseauto

28 vakantiedagen

Nieuwe laptop en telefoonvergoeding

32 - 40 uren

Winstdeling

Flexibiliteit

De leukste collega's van Nederland

Wie ben jij?

een energieke persoonlijkheid en een betrokken teamspeler. Je bent commercieel ingesteld en hebt al een groot en relevant netwerk, dat je goed onderhoudt. Uit dit netwerk werf je gemakkelijk opdrachten voor jezelf en collega’s. Bij voorkeur woon je in het midden of zuiden van Nederland, maar je vindt het geen enkel bezwaar om te reizen – soms naar het buitenland.

 

 

automotive symbol

Wat breng je mee?

 • Een afgeronde hbo- of wo-opleiding.
 • Minimaal vijf jaar ervaring in de automotive – ervaring als consultant is een pre;
 • Ervaring in het aansturen van projecten.
 • Ervaring in het opzetten en implementeren van managementsystemen als IATF 16949:2016.
 • Ervaring met het verzorgen van automotive trainingen (core tools, 8D, FMEA, interne auditing, VDA6.3, APQP, Lean, Six Sigma).
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, in woord en geschrift.

Over Symbol als werkgever

Symbol gelooft in de mogelijkheid van verbetering in elke organisatie. Wij inspireren medewerkers om te streven naar verbetering en begeleiden hen bij het implementeren van verbeteringen. Klanten kunnen bij ons terecht voor consultancy, training en projecten. Onze aanpak is gericht op ‘Voordoen – Meedoen – Zelf doen’ en we zijn pas succesvol als onze klanten hun doelstellingen bereiken.
Inspiring people, Improving processes.

symbol - kantoor - lean transformatie
symbol - team

Jouw ontwikkeling bij Symbol

Symbol is een snelgroeiende, maar hechte organisatie waar je gelijkgestemden ontmoet die net als jij iedere dag met veel plezier aan de slag gaan om relaties te ontwikkelen. Bij ons vind je dan ook uitdagend werk om helemaal in op te gaan, zodat je af en toe zelfs vergeet dat je aan het werk bent. En natuurlijk zijn de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden uitstekend.

* acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Maak deze vacature jouw nieuwe baan

Herken jij jezelf in dit profiel en ben je op zoek naar een uitdagende functie in een dynamische en inspirerende werkomgeving? Solliciteer dan vandaag nog! Stuur je LinkedIn-profiel, cv en/of korte motivatie naar onze recruiter via recruitment@symbol.nl of  vul het contactformulier hiernaast in. Wil je liever even bellen? Dat kan ook! Wij zijn bereikbaar op 053 203 0240.
  CV Uploaden (.pdf/.docx, max. 5 mb):