Juan Manuel

Operations Manager

Juan - Operations manager en consultant

Mijn voornaamste ervaring ligt met name in Industry 4.0 en Lean Productontwikkeling, vooral gericht op het in kaart brengen en herstructureren van operationele bedrijfsprocessen door middel van digitalisering en automatisering. Deze expertise heb ik ontwikkeld gedurende mijn tijd aan de Universiteit Twente, waar ik in diverse academische rollen 12 jaar lang werkzaam was, en als consultant/adviseur de laatste 7 jaar bij diverse bedrijven.

Ik heb aan boeiende projecten gewerkt, zowel in de maakindustrie (high-tech en automotive) als in de gezondheidssector. Terwijl alle projecten in de industrie gericht waren op het mogelijk maken van mass customization en productpersonalisatie, focusten de projecten in de gezondheidszorg zich op het efficiënter en effectiever maken van klinische processen in ziekenhuizen door het toepassen van Lean principes en IoT-technologieën. Als consultant benadruk ik sterk het belang van procesinnovatie en het verkennen van nieuwe technologieën. Mijn internationale werkervaring omvat samenwerking met mensen uit diverse culturen dankzij projecten in landen als Venezuela, Peru, Vietnam, Italië, Duitsland en Spanje.

 

 

Werkgebieden

Gezondheidszorg | Dienstverlening | Industrie | High-Tech

Neem contact op met Juan

Lean Six Sigma Trainingen

Lean Yellow Belt Training

Realiseer verbeteringen in de eigen werkomgeving en lever waardevolle bijdragen aan grotere Lean of Six Sigma projecten. De Lean (Six Sigma) Yellow Belt training kan zowel online als klassikaal worden gevold.

Lean Orange Belt Training

Als Orange Belt ben je teamleider bij verbeterprojecten in je directe werkomgeving. Ook lever je als teamlid een constructieve bijdrage aan grotere Green– of Black Belt projecten. Bekijk de mogelijkheden.

Lean Green Belt Training

De Symbol Green Belt trainingen leiden je op tot een Lean of Lean Six Sigma specialist in het uitvoeren van complexe verbeterprojecten. Als Green Belt verbeter je straks operationele processen én de kwaliteit.

Lean Black Belt Training

In de Lean of Lean Six Sigma Black Belt training word je opgeleid tot een expert die een verbeterstrategie kan omzetten in een concreet plan van aanpak. Je ontdekt een uitgebreide set aan Lean- en Six Sigma-technieken waarmee je straks processen op een andere manier kunt analyseren.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op hoogte van nieuwste trainingen & het laatste nieuws over de verschillende sectoren. De berichten zijn geschreven door ervaren consultants in het vakgebied. Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!