Visie & Missie

Why: Improvement is everywhere

Wij geloven dat het altijd en overal mogelijk is het anders en beter te doen. Wij geloven dat er zelfs in de beste bedrijven en organisaties kansen voor verbetering liggen. Wij geloven tevens dat iedere medewerker in de organisatie, direct of indirect, een rol heeft in het verbeterproces.

How: Inspiring people, Improving processes

Wij ontwikkelen organisaties door medewerkers te inspireren en processen te verbeteren. Inspiratie is de drijvende kracht achter onze coaching-aanpak. Uw medewerkers raken gemotiveerd om de eigen rol in het proces te zien en te willen verbeteren. De passie en expertise van onze adviseurs leidt tot tastbare resultaten voor onze klanten.

What: Consultancy, Training & Projecten

Wij geven advies op het gebied van organisatieontwikkeling, continu verbeteren, kwaliteitsmanagement en verandermanagement. Wij begeleiden organisaties bij het ontwikkelen van een verbeterstrategie en vervolgens bij het realiseren van deze strategie. We brengen in kaart waar de organisatie nu staat en bepalen gezamenlijk de doelstelling. We helpen bij het implementeren van het implementatieplan en zorgen ervoor dat verbeteringen geborgd worden in de organisatie. Dit doen we in veel verschillende branches.

Wij verzorgen trainingen op het gebied van kwaliteitsmanagement, Lean Six Sigma en automotive. Wij organiseren open trainingen op meerdere locaties in Nederland en in-company trainingen bij onze klanten in Nederland en daarbuiten. Onze trainingen zijn inhoudelijk van een hoog niveau, maar tegelijkertijd praktisch en kennis is direct toepasbaar.

Wij voeren projecten uit bij opdrachtgevers. Onze ervaren Interim professionals nemen verantwoordelijkheid voor uitdagende projecten, waaronder het bewerkstelligen van een Lean transitie of aansturen van een doorbraakproject. Onze Young professionals vervullen tijdelijke functies in o.a. kwaliteitsmanagement, procesverbetering en data analytics. Al onze Young professionals volgen een zeer uitvoerig intern opleidingstraject en worden gecoacht door een ervaren consultant.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op hoogte van nieuwste trainingen & het laatste nieuws over de verschillende sectoren. De berichten zijn geschreven door ervaren consultants in het vakgebied. Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

Laatste nieuws/blogs