GGD & Veiligheidsregio’s

Het belang van goede gezondheid en veiligheid is in de afgelopen jaren steeds groter geworden. Gemeenten krijgen bijvoorbeeld door de transities in het sociaal domein een grotere verantwoording in het systeem van de gezondheidszorg.

Ook het besef, dat voorkomen van ziekte beter is dan genezen en dat voorkomen ook veel kosten bespaart op langere termijn, maakt dat gezondheid en veiligheid meer de aandacht krijgt van gemeenten. Preventieve gezondheidszorg en veiligheid wordt belangrijker. Kortom, veel veranderingen voor GGD’en en Veiligheidsregio’s die vragen om deskundige en vakkundige organisaties. Niet alleen in de primaire functies, maar zeker ook in de ondersteunende afdelingen.

Hoe richt een GGD en/of Veiligheidsregio de organisatie hierop in? En hoe gaat een GGD en/of Veiligheidsregio om met deze veranderingen? Hoe wordt invulling gegeven aan die meer preventieve rol, samen met belangrijke partners als gemeenten? En hoe vindt die samenwerking plaats? En hoe spelen GGD’en en/of Veiligheidsregio’s in op de steeds veranderende vragen van inwoners en gemeenten? Met tastbaar resultaten. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst.

Deze vraagstukken pakken de consultants/trainers van Symbol graag met uw GGD en/of Veiligheidsregio op. Vanwege een combinatie van jarenlange ervaring en brede kennis van de ontwikkelingen binnen GGD’en en Veiligheidsregio’s is Symbol leidend op het gebied van Continu Verbeteren. Middels een combinatie van coaching, begeleiding en training ondersteunen wij GGD’en en Veiligheidsregio’s met het optimaliseren van processen. Juist door het inspireren van management en medewerkers zetten wij de organisatie samen met opdrachtgevers in beweging.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op hoogte van nieuwste trainingen & het laatste nieuws over de verschillende sectoren. De berichten zijn geschreven door ervaren consultants in het vakgebied. Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

Laatste nieuws/blogs