Yellow Belt e-learning

eLearning is helemaal van deze tijd. Daarom biedt Symbol een uitgekiend (Yellow Belt) eLearning programma aan gebaseerd op de standaard van Lean Six Sigma Academy. Hieronder lees je meer over het systeem, welke content je kunt verwachten, hoe we je gaan voorbereiden en hoe je examen doet.

e-learning

Online Yellow Belt training

Naast onze reguliere trainingen introduceert Symbol nu ook een volwaardige e-learning op het niveau van Yellow Belt en Green Belt. De e-learning trajecten zijn beschikbaar in het Nederlands en Engels.

 

Koop een e-learning code Inloggen

 

Wat kun je verwachten in het e-learning traject?

  • Een interactief leertraject met veel diversiteit in de aangeboden content
  • Je kunt al je vragen stellen aan één van de toegewezen trainers (MBB).
  • Je kunt in contact treden met andere kandidaten die ook de eLearning volgen.
  • Je kunt de training zelfstandig in je eigen tempo doorlopen of de content gebruiken ter ondersteuning van een klassikale training.

 

Gratis demo-account

Uitproberen? Maak dan direct een gratis demo account aan. Je kunt ook direct een volledig account bestellen om 12 maanden volledige toegang te krijgen tot het Lean Six Sigma Yellow Belt programma: bestel nu een voucher. Heb je interesse voor het Green Belt eLearning programma, neem dan contact op.

Voor eventuele vragen kun je contact met ons opnemen via 053 – 20 30 240 of via onderstaand contactformulier.

 

Demo account aanmaken

 

Bekijk hieronder alvast een voorbeeld van één van de video’s.

    Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

    Blijf altijd op hoogte van nieuwste trainingen & het laatste nieuws over de verschillende sectoren. De berichten zijn geschreven door ervaren consultants in het vakgebied. Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!