Introductie VDA 6.3 Process Auditing

VDA 6.3 is de norm voor de Automotive, die specifiek is gericht op het uitvoeren van procesaudits in de gehele supply chain.
1 dag
MBO tot HBO+
Bewijs van deelname
Studiebelasting: 16 uur

VDA 6.3 is de norm voor de Automotive, die specifiek is gericht op het uitvoeren van procesaudits in de gehele supply chain. In de markt worden VDA 6.3 procesaudits steeds vaker toegepast om bijvoorbeeld de (potentiële) leveranciers te evalueren of om de processen van de eigen organisatie verder te beheersen.

De audits leveren dan ook een belangrijke bijdrage aan het proces van continu verbeteren en de beheersing van de processen in de gehele supply chain. De kracht van VDA 6.3 zit hem in de vaste standaard inclusief scoretoekenning die wordt toegepast.

 

Wat is de inhoud van de Introductie VDA 6.3 Process Auditing training?

In deze training worden onderstaande onderwerpen behandeld:

  • Verschil tussen versie 2016 en 2023
  • Opbouw van de diverse normen binnen VDA 6
  • Het auditproces conform VDA 6.3
  • Inhoud en juiste interpretatie VDA 6.3
  • Interpretatie en scoretoekenning van auditresultaten
  • Rapportage van een procesaudit conform VDA 6.3

 

Voor wie

Deze training is bestemd voor iedereen die werkzaam is binnen de automotive-industrie en andere industrieën en die van plan is procesaudits uit te voeren volgens de richtlijnen van VDA 6.3, of voor degenen die worden geauditeerd volgens VDA 6.3, zoals (Supplier) Quality Engineers, Quality Managers en Supply Chain Managers.

 

Doelstelling

De training brengt de deelnemers de kennis en vaardigheden bij om op een doeltreffende en efficiënte wijze procesaudits conform VDA 6.3 uit te voeren en bereidt hen voor op klantaudits conform VDA 6.3.

 

Niveau

MBO tot HBO+

 

Studiebelasting

De totale studiebelasting voor deze ééndaagse training bedraagt ongeveer 16 uur.

 

Duur

1 dag

Uw investering

De prijs van deze training bedraagt € 695,- en is inclusief lesmateriaal en lunch op locatie.

 

Meer informatie of incompany training?

Wil je meer informatie over deze training of wil je de training incompany laten verzorgen? Laat dan je gegevens achter in onderstaand formulier, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op.

Certificering

Voor deze ééndaagse introductietraining ontvangt u een certificaat van deelname van Symbol. Wilt u officieel gecertificeerd worden tot VDA 6.3 process auditor en de VDA-QMC auditor kaart en certificaat verkrijgen? Dan dient u hiervoor een 5-daagse training te volgen, inclusief een theoretisch en toepassingsexamen. Voor meer informatie hierover kunt u contact met ons opnemen.

Andere trainingen en diensten

Ervaar de industriële revolutie in het land van de rijzende zon en meld je aan voor de studiereis 'Japan 4.0'. Van 10 t/m 19 mei 2024.

Meer informatie

Process Mining

Visualiseren van processen

Dé analysetechniek waarmee de werkelijke processtroom in één oogopslag inzichtelijk wordt gemaakt.

Meer informatie