Projectpresentatie en -verdediging

Voor deelnemers die zich willen laten certificeren als Master Black Belt. Ook Green en Black Belts die een afgerond project willen presenteren en verdedigen kunnen deelnemen aan deze bijeenkomst.
1 dag
HBO / HBO+
Geen
Andere info

Binnen het Master Black Belt programma is het een verplicht onderdeel om één van uw afgeronde Black Belt projecten te presenteren en te verdedigen. U presenteert uw project aan de groep en ontvangt feedback van andere Master Black Belts in opleiding en van een ervaren Master Black Belt.

Voor wie

Deelnemers die zich willen laten certificeren als Master Black Belt. Ook Green en Black Belts die een afgerond project willen presenteren en verdedigen kunnen deelnemen aan deze bijeenkomst.

Doelstelling

De doelstelling van deze bijeenkomst is dat u kennis en ervaringen deelt over het uitvoeren van verbeterprojecten. Alle Belts lopen in de projectuitvoering tegen vergelijkbare uitdagingen aan. De doelstelling van deze dag is om met elkaar te delen hoe deze uitdagingen aangepakt kunnen worden.

Trainingsmogelijkheid

Direct inschrijven

Materiaal

De training voorziet in een hand-out voor elke deelnemer.

Niveau

HBO / HBO +

Duur

1 dag

Inhoud van training

Alle deelnemers presenteren hun project aan de andere deelnemers. U ontvangt feedback van de groep en vervolgens van een ervaren Master Black Belt. U dient dit onderdeel met succes af te ronden voor uw Master Black Belt opleiding. Het project hoeft niet perfect te zijn, maar moet wel goed genoeg bevonden worden. In het geval uw project reeds is goedgekeurd door de LSSA, is dit geen probleem. Indien uw project (nog) niet is goedgekeurd door de LSSA, adviseren wij u dit op voorhand in te dienen of met een MBB coach te bespreken.

  • Project beoordelingscriteria
  • Project template
  • Procesmatige aanpak
  • Presentatievaardigheden
  • Onderbouwing
  • Uitdagingen en oplossingen

Informatie aanvragen over deze masterclass?

Andere trainingen en diensten

Dit is een masterclass voor diegenen die al een Lean Six Sigma Green of Black Belt opleiding hebben gevolgd.

Meer informatie

Een evidence-based aanpak om het gewenste houding en gedrag in een organisatie te creëren en te borgen.

Meer informatie

Het Six Sigma vervolg op de Lean Black Belt training.

Meer informatie