Projectpresentatie en -verdediging

Voor deelnemers die zich willen laten certificeren als Master Black Belt. Ook Green en Black Belts die een afgerond project willen presenteren en verdedigen kunnen deelnemen aan deze bijeenkomst.
1 dag
HBO / HBO+
Bewijs van deelname
Studiebelasting: 16 uur

Binnen het Master Black Belt programma is het een verplicht onderdeel om één van uw afgeronde Black Belt projecten te presenteren en te verdedigen. U presenteert uw project aan de groep en ontvangt feedback van andere Master Black Belts in opleiding en van een ervaren Master Black Belt.

 

Voor wie

Deelnemers die zich willen laten certificeren als Master Black Belt. Ook Green en Black Belts die een afgerond project willen presenteren en verdedigen kunnen deelnemen aan deze bijeenkomst.

 

Doelstelling

De doelstelling van deze bijeenkomst is dat u kennis en ervaringen deelt over het uitvoeren van verbeterprojecten. Alle Belts lopen in de projectuitvoering tegen vergelijkbare uitdagingen aan. De doelstelling van deze dag is om met elkaar te delen hoe deze uitdagingen aangepakt kunnen worden.

 

Trainingsmogelijkheid

Direct inschrijven

Materiaal

De training voorziet in een hand-out voor elke deelnemer.

 

Niveau

HBO / HBO+.

 

Duur

1 dag.

 

Studiebelasting

De totale studielast voor deze ééndaagse opleiding bedraagt ongeveer 16 uur.

 

Inhoud van training

Alle deelnemers presenteren hun project aan de andere deelnemers. U ontvangt feedback van de groep en vervolgens van een ervaren Master Black Belt. U dient dit onderdeel met succes af te ronden voor uw Master Black Belt opleiding. Het project hoeft niet perfect te zijn, maar moet wel goed genoeg bevonden worden. In het geval uw project reeds is goedgekeurd door de LSSA, is dit geen probleem. Indien uw project (nog) niet is goedgekeurd door de LSSA, adviseren wij u dit op voorhand in te dienen of met een MBB coach te bespreken.

  • Project beoordelingscriteria
  • Project template
  • Procesmatige aanpak
  • Presentatievaardigheden
  • Onderbouwing
  • Uitdagingen en oplossingen

Informatie aanvragen over deze masterclass?

Andere trainingen en diensten

Ervaar de industriële revolutie in het land van de rijzende zon en meld je aan voor de studiereis 'Japan 4.0'. Van 10 t/m 19 mei 2024.

Meer informatie

Process Mining

Visualiseren van processen

Dé analysetechniek waarmee de werkelijke processtroom in één oogopslag inzichtelijk wordt gemaakt.

Meer informatie

Verhogen van de test- en vaccinatiesnelheid door het toepassen van Lean-methodiek en technieken.

Meer informatie