Arnold

Senior Consultant

Lean black belt traning

Ik heb ruim 15 jaar ervaring met het verbeteren van resultaten door de implementatie van Continu Verbeterfilosofieën als Lean, Six Sigma, WCM en TPM in de industrie. Mijn kracht is het snel zien van de current state met betrekking tot structuren, vaardigheden en gedragingen en vervolgens het bepalen van de route naar succes. Hiermee ben ik een sparringpartner en coach voor het management. Daarnaast vind ik het mooi om medewerkers te laten groeien in hun rol door trainingen en begeleiding.

Door mijn enthousiasme, vasthoudendheid, mijn vermogen om structuur aan te brengen en humor, realiseer ik duurzame verandering in structuur en cultuur van een organisatie. Zo worden operationele resultaten verbeterd en geborgd. In mijn privéleven zet ik deze karaktereigenschappen in om mijn eigen grenzen te verleggen door o.a. het lopen van (halve) marathons.

Werkgebieden

Industrie | Automotive | High-Tech | Machinebouw | Pharma | Food 

Neem contact op met Arnold

Lean Six Sigma Trainingen

Lean Yellow Belt Training

Realiseer verbeteringen in de eigen werkomgeving en lever waardevolle bijdragen aan grotere Lean of Six Sigma projecten. De Lean (Six Sigma) Yellow Belt training kan zowel online als klassikaal worden gevold.

Lean Orange Belt Training

Als Orange Belt ben je teamleider bij verbeterprojecten in je directe werkomgeving. Ook lever je als teamlid een constructieve bijdrage aan grotere Green– of Black Belt projecten. Bekijk de mogelijkheden.

Lean Green Belt Training

De Symbol Green Belt trainingen leiden je op tot een Lean of Lean Six Sigma specialist in het uitvoeren van complexe verbeterprojecten. Als Green Belt verbeter je straks operationele processen én de kwaliteit.

Lean Black Belt Training

In de Lean of Lean Six Sigma Black Belt training word je opgeleid tot een expert die een verbeterstrategie kan omzetten in een concreet plan van aanpak. Je ontdekt een uitgebreide set aan Lean- en Six Sigma-technieken waarmee je straks processen op een andere manier kunt analyseren.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op hoogte van nieuwste trainingen & het laatste nieuws over de verschillende sectoren. De berichten zijn geschreven door ervaren consultants in het vakgebied. Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!