Dick

Directeur | MBB

lean six sigma green belt

Als Strategy Consultant en Master Black Belt begeleid ik directie- en managementteams bij het ontwikkelen van hun verbeterstrategie en het inrichten van de verbeterorganisatie (Strategy development). In de uitvoering coach ik het managementteam, Champions en de projectleiders in het realiseren van de doelstellingen en het borgen van de verbeteringen in de organisatie (Strategy deployment) in zowel industrie als publieke sector.

Ik haal veel energie uit het bijdragen in het realiseren van ‘Blijvende Impact’. Ik vind het mooi om te zien dat organisatie en personen in staat zijn om zich te ontwikkelen en tot zichtbare resultaten te komen. 

Werkgebieden

Industrie | Automotive | High-Tech | Dienstverlening

Neem contact op met Dick

Lean Six Sigma Trainingen

Lean Yellow Belt Training

Realiseer verbeteringen in de eigen werkomgeving en lever waardevolle bijdragen aan grotere Lean of Six Sigma projecten. De Lean (Six Sigma) Yellow Belt training kan zowel online als klassikaal worden gevold.

Lean Orange Belt Training

Als Orange Belt ben je teamleider bij verbeterprojecten in je directe werkomgeving. Ook lever je als teamlid een constructieve bijdrage aan grotere Green– of Black Belt projecten. Bekijk de mogelijkheden.

Lean Green Belt Training

De Symbol Green Belt trainingen leiden je op tot een Lean of Lean Six Sigma specialist in het uitvoeren van complexe verbeterprojecten. Als Green Belt verbeter je straks operationele processen én de kwaliteit.

Lean Black Belt Training

In de Lean of Lean Six Sigma Black Belt training word je opgeleid tot een expert die een verbeterstrategie kan omzetten in een concreet plan van aanpak. Je ontdekt een uitgebreide set aan Lean- en Six Sigma-technieken waarmee je straks processen op een andere manier kunt analyseren.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op hoogte van nieuwste trainingen & het laatste nieuws over de verschillende sectoren. De berichten zijn geschreven door ervaren consultants in het vakgebied. Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!