Ed

Consultant

Lean six sigma consultant

De afgelopen 10 jaar heb ik ervaring opgedaan in diverse Lean en Six Sigma Functies. Lean heb ik gebruikt om “non-value added” activities te elimineren en voorraden te reduceren, Six Sigma heb ik gebruikt om de variatie te verminderen en de kwaliteit te verbeteren. 

Ik heb projecten geleid op alle niveaus in de organisatie, van top management tot operators. Hiernaast heb ik kandidaten opgeleid tot Green Belt, Kaizen Leader, (=Lean Project Manager) en Black Belt en vervolgens gecoached in het succesvol voltooien van hun projecten. Verder heb ik Programma’s geleid om de voortgang en resultaten te bewaken ten opzichte van de doelstellingen die we in overleg met de diverse “stakeholders” vastgesteld hebben.

Als program manager en Lean Six Sigma leader heb ik samen met de proces eigenaren de selectie gedaan en de prioriteiten bepaald van potentiele projecten om te zorgen dat we aan de juiste projecten werken. 

Neem contact op met Ed

Lean Six Sigma Trainingen

Lean Yellow Belt Training

Realiseer verbeteringen in de eigen werkomgeving en lever waardevolle bijdragen aan grotere Lean of Six Sigma projecten. De Lean (Six Sigma) Yellow Belt training kan zowel online als klassikaal worden gevold.

Lean Orange Belt Training

Als Orange Belt ben je teamleider bij verbeterprojecten in je directe werkomgeving. Ook lever je als teamlid een constructieve bijdrage aan grotere Green– of Black Belt projecten. Bekijk de mogelijkheden.

Lean Green Belt Training

De Symbol Green Belt trainingen leiden je op tot een Lean of Lean Six Sigma specialist in het uitvoeren van complexe verbeterprojecten. Als Green Belt verbeter je straks operationele processen én de kwaliteit.

Lean Black Belt Training

In de Lean of Lean Six Sigma Black Belt training word je opgeleid tot een expert die een verbeterstrategie kan omzetten in een concreet plan van aanpak. Je ontdekt een uitgebreide set aan Lean- en Six Sigma-technieken waarmee je straks processen op een andere manier kunt analyseren.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op hoogte van nieuwste trainingen & het laatste nieuws over de verschillende sectoren. De berichten zijn geschreven door ervaren consultants in het vakgebied. Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!