Gerbrand

Business Development Manager

lean six sigma green belt training

Mijn “why” bestaat uit het succesvol bij elkaar brengen van mensen. Dit doe ik in mijn werk als Business Development Manager bij Symbol door onze klanten waardevolle gesprekken te laten aangaan met onze gespecialiseerde consultants, young professionals en trainers. Zo gaan wij met alle stakeholders samen voor het ultieme verbeterresultaat, met blijvende impact.

Door mijn jarenlange internationale ervaring in tech-sales binnen uiteenlopende branches ben ik goed in staat om in de belevingswereld te stappen van de vele industrieklanten die Symbol bedient. Ook ben ik nauw betrokken bij het Young Professional programma van Symbol en begeleid ik onze consultants met het ervaren en nemen van commercieel eigenaarschap, zodat al onze opdrachtgevers altijd de best mogelijke klantervaring mogen beleven.

Als MT-lid vind ik het bijzonder inspirerend en motiverend om betrokken te zijn en mee te denken over de koers van Symbol voor de komende jaren. In mijn vrije tijd ben ik een fanatiek sporter en houd ik mij bezig met voeding en persoonlijke ontwikkeling.

Werkgebieden

Sales & Young Professional 

Neem contact op met Gerbrand

Lean Six Sigma Trainingen

Lean Yellow Belt Training

Realiseer verbeteringen in de eigen werkomgeving en lever waardevolle bijdragen aan grotere Lean of Six Sigma projecten. De Lean (Six Sigma) Yellow Belt training kan zowel online als klassikaal worden gevold.

Lean Orange Belt Training

Als Orange Belt ben je teamleider bij verbeterprojecten in je directe werkomgeving. Ook lever je als teamlid een constructieve bijdrage aan grotere Green– of Black Belt projecten. Bekijk de mogelijkheden.

Lean Green Belt Training

De Symbol Green Belt trainingen leiden je op tot een Lean of Lean Six Sigma specialist in het uitvoeren van complexe verbeterprojecten. Als Green Belt verbeter je straks operationele processen én de kwaliteit.

Lean Black Belt Training

In de Lean of Lean Six Sigma Black Belt training word je opgeleid tot een expert die een verbeterstrategie kan omzetten in een concreet plan van aanpak. Je ontdekt een uitgebreide set aan Lean- en Six Sigma-technieken waarmee je straks processen op een andere manier kunt analyseren.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op hoogte van nieuwste trainingen & het laatste nieuws over de verschillende sectoren. De berichten zijn geschreven door ervaren consultants in het vakgebied. Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!