Marijn

Junior Consultant

lean sis sigma dmaic

Mijn basis als chemisch ingenieur zet ik graag in om te helpen de mensen en processen om mij heen naar een hoger plan te tillen. Mijn internationale, meertalige achtergrond en ervaring op het gebied van communicatie komen daar goed bij van pas. Ik hou van het aanpakken van dynamische, complexe uitdagingen en in het volledige traject wil ik daarbij mijn collega’s meenemen: van het identificeren van de kernoorzaak tot het vinden van een optimale en passende oplossing.

Als Young professional zal ik optimalisatie- en verbeterprojecten gaan benaderen vanuit een Lean Six Sigma perspectief. De oplossingen en processen die daaruit voortvloeien moeten altijd blijven aansluiten op de mensen. Zij zijn, na afronding van de implementatiestappen, tenslotte degenen die de verbeteringen moeten waarborgen binnen de organisatie. Zo streef ik ernaar om een gezonde balans tussen mens en technologie te creëren.

Werkgebieden
Chemie | Manufacturing | Financiële dienstverlening | Pharma | Food | Overheid

Neem contact op met Marijn

Lean Six Sigma Trainingen

Lean Yellow Belt Training

Realiseer verbeteringen in de eigen werkomgeving en lever waardevolle bijdragen aan grotere Lean of Six Sigma projecten. De Lean (Six Sigma) Yellow Belt training kan zowel online als klassikaal worden gevold.

Lean Orange Belt Training

Als Orange Belt ben je teamleider bij verbeterprojecten in je directe werkomgeving. Ook lever je als teamlid een constructieve bijdrage aan grotere Green– of Black Belt projecten. Bekijk de mogelijkheden.

Lean Green Belt Training

De Symbol Green Belt trainingen leiden je op tot een Lean of Lean Six Sigma specialist in het uitvoeren van complexe verbeterprojecten. Als Green Belt verbeter je straks operationele processen én de kwaliteit.

Lean Black Belt Training

In de Lean of Lean Six Sigma Black Belt training word je opgeleid tot een expert die een verbeterstrategie kan omzetten in een concreet plan van aanpak. Je ontdekt een uitgebreide set aan Lean- en Six Sigma-technieken waarmee je straks processen op een andere manier kunt analyseren.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op hoogte van nieuwste trainingen & het laatste nieuws over de verschillende sectoren. De berichten zijn geschreven door ervaren consultants in het vakgebied. Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!