Marijn

Consultant

lean sis sigma dmaic

Door kritisch naar processen te blijven kijken, deze met elkaar te analyseren en te verbeteren creëren we een steeds fijnere omgeving om in te leren, werken en leven. Ik zet mijn analytische vaardigheden als procestechnoloog daar dan ook graag voor in. Door gebruik te maken van de Lean Six Sigma principes zorg ik dat verspillingen en uitschieters in processen zichtbaar kunnen worden gemaakt en dat na een gezamenlijke verbeterslag de gebruikers van deze processen een hogere kwaliteit zullen ervaren.

Ik hou van het aanpakken van dynamische, complexe uitdagingen en gedurende het volledige verbetertraject wil ik de mensen om mij heen meenemen. Alleen met goede samenwerking en het creëren van overeenstemming kunnen duurzame resultaten worden behaald. Mijn internationale, meertalige achtergrond en ervaring op het gebied van communicatie komen daarbij goed van pas.

Werkgebieden
Food | Pharma | Overheid | Financiële dienstverlening | Manufacturing | Chemie

Neem contact op met Marijn

Lean Six Sigma Trainingen

Lean Yellow Belt Training

Realiseer verbeteringen in de eigen werkomgeving en lever waardevolle bijdragen aan grotere Lean of Six Sigma projecten. De Lean (Six Sigma) Yellow Belt training kan zowel online als klassikaal worden gevold.

Lean Orange Belt Training

Als Orange Belt ben je teamleider bij verbeterprojecten in je directe werkomgeving. Ook lever je als teamlid een constructieve bijdrage aan grotere Green– of Black Belt projecten. Bekijk de mogelijkheden.

Lean Green Belt Training

De Symbol Green Belt trainingen leiden je op tot een Lean of Lean Six Sigma specialist in het uitvoeren van complexe verbeterprojecten. Als Green Belt verbeter je straks operationele processen én de kwaliteit.

Lean Black Belt Training

In de Lean of Lean Six Sigma Black Belt training word je opgeleid tot een expert die een verbeterstrategie kan omzetten in een concreet plan van aanpak. Je ontdekt een uitgebreide set aan Lean- en Six Sigma-technieken waarmee je straks processen op een andere manier kunt analyseren.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op hoogte van nieuwste trainingen & het laatste nieuws over de verschillende sectoren. De berichten zijn geschreven door ervaren consultants in het vakgebied. Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!