Rens

Junior Consultant

lean six sigma green belt training

Als Junior Consultant ondersteun ik organisaties bij het opzetten, analyseren en verbeteren van bedrijfsprocessen.
Het intrigeert mij om samen de organisatie naar een hoger niveau te tillen. Mijn praktische achtergrond helpt mij om vanuit verschillende perspectieven de processen te analyseren en tot de kern te komen. Mijn theoretische achtergrond ondersteund mij om projecten gestructureerd tot het beoogde resultaat te leiden, hierin maak ik gebruik van aangeleerde methodieken zoals bijvoorbeeld Lean Six Sigma.

Ik ben flexibel en ga erg gedreven te werk waardoor ik net dat extra stapje doe om niet alleen het doel te behalen, maar ook verder te kijken. Ik streef naar continue verbetering en vind ik het belangrijk mezelf te blijven ontwikkelen.

Werkgebieden

Automotive

Neem contact op met Rens

Lean Six Sigma Trainingen

Lean Yellow Belt Training

Realiseer verbeteringen in de eigen werkomgeving en lever waardevolle bijdragen aan grotere Lean of Six Sigma projecten. De Lean (Six Sigma) Yellow Belt training kan zowel online als klassikaal worden gevold.

Lean Orange Belt Training

Als Orange Belt ben je teamleider bij verbeterprojecten in je directe werkomgeving. Ook lever je als teamlid een constructieve bijdrage aan grotere Green– of Black Belt projecten. Bekijk de mogelijkheden.

Lean Green Belt Training

De Symbol Green Belt trainingen leiden je op tot een Lean of Lean Six Sigma specialist in het uitvoeren van complexe verbeterprojecten. Als Green Belt verbeter je straks operationele processen én de kwaliteit.

Lean Black Belt Training

In de Lean of Lean Six Sigma Black Belt training word je opgeleid tot een expert die een verbeterstrategie kan omzetten in een concreet plan van aanpak. Je ontdekt een uitgebreide set aan Lean- en Six Sigma-technieken waarmee je straks processen op een andere manier kunt analyseren.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op hoogte van nieuwste trainingen & het laatste nieuws over de verschillende sectoren. De berichten zijn geschreven door ervaren consultants in het vakgebied. Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!