Rossana

Opleidingsadviseur

lean six sigma green belt training black belt training opleding

Als Opleidingadviseur Open Trainingen ben ik vaak het eerste aanspreekpunt voor deelnemers van onze trainingen.
Ik begeleid de klanten richting de juiste keuze, en zorg ook voor coachingsmogelijkheden via onze consultants als dat gevraagd wordt. Het leuke aan mijn werk vind ik de betrokkenheid gedurende het gehele proces, want na de trainingen en praktijkopdrachten spreek ik de cursist eveneens over de behaalde examens en resultaten. Zo bouw ik echt een relatie op die verder gaat dan alleen maar die ene opleiding. Immers, deelnemers veranderen van baan en hebben op verschillende momenten in hun carrière behoefte aan andere opleidingen.
Naast mijn werk heb ik een grote interesse in archeologie en ben ik met regelmaat in de sportschool te vinden.

Neem contact op met Rosanna

Lean Six Sigma Trainingen

Lean Yellow Belt Training

Realiseer verbeteringen in de eigen werkomgeving en lever waardevolle bijdragen aan grotere Lean of Six Sigma projecten. De Lean (Six Sigma) Yellow Belt training kan zowel online als klassikaal worden gevold.

Lean Orange Belt Training

Als Orange Belt ben je teamleider bij verbeterprojecten in je directe werkomgeving. Ook lever je als teamlid een constructieve bijdrage aan grotere Green– of Black Belt projecten. Bekijk de mogelijkheden.

Lean Green Belt Training

De Symbol Green Belt trainingen leiden je op tot een Lean of Lean Six Sigma specialist in het uitvoeren van complexe verbeterprojecten. Als Green Belt verbeter je straks operationele processen én de kwaliteit.

Lean Black Belt Training

In de Lean of Lean Six Sigma Black Belt training word je opgeleid tot een expert die een verbeterstrategie kan omzetten in een concreet plan van aanpak. Je ontdekt een uitgebreide set aan Lean- en Six Sigma-technieken waarmee je straks processen op een andere manier kunt analyseren.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op hoogte van nieuwste trainingen & het laatste nieuws over de verschillende sectoren. De berichten zijn geschreven door ervaren consultants in het vakgebied. Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!