Thom

Senior Consultant

lean six sigma green belt training black belt training opleding

Met continu verbeteren en Lean Six Sigma (LSS) heb ik meer dan 20 jaar ervaring en ben gecertificeerd Master Black Belt (MBB). De ervaring omvat zowel praktische, zoals het implementeren van verbeteringen op de werkvloer, als ook strategische bijvoorbeeld in mijn rol als programmamanager LSS bij PostNL. Bovendien geef ik alle soorten LSS-opleidingen van kennismakingstrainingen tot en met de MBB-opleiding en begeleid ik veel projectleiders bij hun verbeterprojecten. Als consultant adviseer maar meer nog begeleid en mede-organiseer ik het continu verbeteren in organisaties.

In mijn carrière heb ik ook ruime kennis en ervaring opgedaan met prestatiemanagement, inclusief gedragscoaching. De studie wiskunde, met een groot bijvak psychologie, toont al vroeg in mijn loopbaan de gedrevenheid voor zowel de inhoud als de mens. Door de diversiteit aan rollen die ik heb mogen vervullen, heb ik ook kennis van financiën, strategie, marketing en duurzaamheid.

Werkgebieden

Overheid | Logistiek | Dienstverlening | Industrie 

Neem contact op met Thom

Lean Six Sigma Trainingen

Lean Yellow Belt Training

Realiseer verbeteringen in de eigen werkomgeving en lever waardevolle bijdragen aan grotere Lean of Six Sigma projecten. De Lean (Six Sigma) Yellow Belt training kan zowel online als klassikaal worden gevold.

Lean Orange Belt Training

Als Orange Belt ben je teamleider bij verbeterprojecten in je directe werkomgeving. Ook lever je als teamlid een constructieve bijdrage aan grotere Green– of Black Belt projecten. Bekijk de mogelijkheden.

Lean Green Belt Training

De Symbol Green Belt trainingen leiden je op tot een Lean of Lean Six Sigma specialist in het uitvoeren van complexe verbeterprojecten. Als Green Belt verbeter je straks operationele processen én de kwaliteit.

Lean Black Belt Training

In de Lean of Lean Six Sigma Black Belt training word je opgeleid tot een expert die een verbeterstrategie kan omzetten in een concreet plan van aanpak. Je ontdekt een uitgebreide set aan Lean- en Six Sigma-technieken waarmee je straks processen op een andere manier kunt analyseren.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op hoogte van nieuwste trainingen & het laatste nieuws over de verschillende sectoren. De berichten zijn geschreven door ervaren consultants in het vakgebied. Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!