Gemeenten

Gemeenten staan voor enorme uitdagingen. Als gevolg van bezuinigingen, strengere wet- en regelgeving, het overdragen van taken van de Rijksoverheid aan gemeenten en vergrijzing heeft bij veel gemeenten betere en efficiëntere dienstverlening aan inwoners en bedrijven hoge prioriteit.

De ontwikkelingen binnen gemeenten vragen in toenemende mate om heldere processen, herbezinning op de eigen rol, vergroting van de professionaliteit en verbetering van de efficiency.

Hoe richt een gemeente de organisatie hierop in? En hoe gaat een gemeente om met deze veranderingen? Hoe komt een gemeente tot een nieuw dienstverleningsconcept waarbij kwaliteit en flexibiliteit voorop staan? Hoe komt een gemeente tot minder fouten maken. En hoe versnelt een gemeente de doorlooptijd van de processen om aan de veranderende vraag van inwoners en bedrijven te voldoen? Met tastbaar resultaten. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst.

Samen met jou voeren we graag een assessment die de ontwikkelpunten van jouw organisatie blootlegt. Een voorproefje nemen? Maak dan de kosteloze organisatiescan. Het resultaat is een praktisch overzicht met aspecten waarop je organisatie goed scoort en waar je organisatie zich kan ontwikkelen.

Deze vraagstukken pakken de consultants/trainers van Symbol graag met uw gemeente op. Vanwege een combinatie van jarenlange ervaring en brede kennis van de ontwikkelingen binnen gemeenten is Symbol leidend op het gebied van Continu Verbeteren. Middels een combinatie van coaching, begeleiding en training ondersteunen wij gemeenten met het optimaliseren van processen. Juist door het inspireren van management en medewerkers zetten wij de organisatie samen met opdrachtgevers in beweging.

Onze dienstverlening

Het lukt maar niet om blijvend resultaat te boeken? Duurzaam te verbeteren? Neem dan contact met ons op! We hebben expertise en jarenlange ervaring. Onze ervaren consultants hebben uitgebreide kennis van tal van technieken met als doel blijvende impact bij jouw organisatie te realiseren op het gebied van tevreden klanten, tevreden medewerkers of een beter resultaat. Meer weten over onze technieken en werkwijzes? Klik dan op onderstaande knop.

Specifieke projecten

Symbol begeleidt gemeenten in Lean transformaties en andere projecten die tot doel hebben om de organisatie te verbeteren en / of de medewerkers te ontwikkelen. Lees via onderstaande knop de ervaringen van andere gemeenten.

Maak vrijblijvend een afspraak

We kunnen u helpen met diverse verbeterprojecten binnen uw organisatie, zoals we al vele andere organisaties in de branche hebben geholpen om duurzaam te verbeteren. Wilt u sparren over de mogelijkheden binnen uw organisatie? Neem dan direct contact op via 053 – 2030240 of laat uw contactgegevens achter via onderstaand formulier. Dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op!


    Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

    Blijf altijd op hoogte van nieuwste trainingen & het laatste nieuws over de verschillende sectoren. De berichten zijn geschreven door ervaren consultants in het vakgebied. Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!