Symbol BV > Trainingen > Lean

Lean

De kern van Lean is maximale waarde voor de klant toevoegen in een proces. Dit kan door verspillingen in een proces zoveel mogelijk te elimineren, waarbij voortdurend de klantvraag centraal staat. Doorgaans leidt dit tot een besparing en dus tot een beter bedrijfsresultaat, zonder dat het ten koste gaat van de kwaliteit.

4 Niveaus

Binnen Lean bieden wij trainingen aan op vier verschillende niveaus. Welke opleiding het best bij u past, hangt af van uw rol in het verbeterproces. Als richtlijn kunt u onderstaande tabel aanhouden:

The Lean Experience Alle niveaus Elke medewerker die direct of indirect betrokken is bij een Lean traject. Vooral geschikt om als organisatie of afdeling kennis te maken met de Lean principes.
Lean Foundation MBO – HBO Iedereen die de Lean filosofie en basisinstrumenten wil toepassen.
Lean Practitioner (Lean Green Belt) MBO – HBO+ Projectleiders, teamleiders en engineers die Lean projecten uitvoeren.
Lean Expert (Lean Black Belt) HBO – HBO+ Leidinggevenden en projectmanagers die ‘Lean’ in hun organisatie willen implementeren of hiermee al zijn gestart.

In samenwerking met de ECQA – ‘European Certification and Qualification Association’ en de LSSA – ‘Lean Six Sigma Academy’ wordt de mogelijkheid geboden om een Europees certificaat te behalen.

Lean of Lean Six Sigma?

Twijfelt u over een Lean of Lean Six Sigma training? Op deze pagina leggen wij de verschillen aan u uit en kunt u beoordelen welke training het beste bij u past. Uiteraard kunt u ook altijd contact met ons opnemen via 053 – 2030240 of via onderstaand contactformulier. Wij helpen u graag verder!

Symbol BV
info@symbolbv.nl


Site en linkbuilding door Webton

Palatijn 14
7521 PN Enschede
T 053 20 30 240
F 053 20 30 241

Maanlander 14
3824 MP Amersfoort
T 033 20 30 200

Nieuwsbrief