Lean overzicht

Lean richt zich op het creëren van stabiele en betrouwbare processen met een voorspelbare uitkomst. Dit wordt bewerkstelligd door het creëren van een veilige en georganiseerde werkomgeving, gestandaardiseerde manier van werken, het beheersen van onderhanden werk en het elimineren van verspillingen.

Lean trainingen

The Lean Experience
1 dag
€ 695
Meer informatie
Lean Yellow Belt
2 dagen
€ 795
Meer informatie
Lean Green Belt training
5 dagen
€ 2.595
Meer informatie
Lean Black Belt training (upgrade)
4 dagen
€ 2195
Meer informatie
Lean Black Belt
9 dagen
€ 4495
Meer informatie

Symbol biedt een aantal verschillende trainingen op het gebied van Lean. Dit varieert van een Lean Experience training waarin medewerkers in onze eigen ‘Fietsfabriek’ ervaren hoe ze een werkomgeving Lean kunnen inrichten, tot een Lean training op Black Belt niveau. Wilt u weten welke training het beste bij u past, neem dan contact op met één van onze opleidingsadviseurs.

De prijzen in onderstaande tabel is voor deelname van één persoon aan een open training. Alle trainingen zijn ook incompany en als maatwerktraining te organiseren. In een maatwerktraining worden deelnemers aan concrete verbeterprojecten gekoppeld en worden zij gecoacht in het uitvoeren van hun projecten. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op hoogte van nieuwste trainingen & het laatste nieuws over de verschillende sectoren. De berichten zijn geschreven door ervaren consultants in het vakgebied. Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

Events en webinars

Symbol organiseert regelmatig events en webinars op actuele onderwerpen. Deze dagen zijn bedoeld om je kennis bij te spijkeren of op te frissen. Ze zijn veelal kosteloos en voor iedereen toegankelijk. Een overzicht van al onze events en webinars vind je op deze pagina.