training lean

Lean richt zich op het creëren van stabiele en betrouwbare processen met een voorspelbare uitkomst. Dit wordt bewerkstelligd door het creëren van een veilige en georganiseerde werkomgeving, gestandaardiseerde manier van werken, het beheersen van onderhanden werk en het elimineren van verspillingen.

Symbol biedt een aantal verschillende trainingen op het gebied van Lean. Dit varieert van een Lean Experience training waarin medewerkers in onze eigen ‘Fietsfabriek’ ervaren hoe ze een werkomgeving Lean kunnen inrichten, tot een Lean training op Black Belt niveau. Wilt u weten welke training het beste bij u past, neem dan contact op met één van onze opleidingsadviseurs.

De prijzen in onderstaande tabel is voor deelname van één persoon aan een open training. Alle trainingen zijn ook incompany en als maatwerktraining te organiseren. In een maatwerktraining worden deelnemers aan concrete verbeterprojecten gekoppeld en worden zij gecoacht in het uitvoeren van hun projecten. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden.

Training Duur Prijs Meer informatie
Lean Experience 1 dag € 695,- Meer informatie
Lean Yellow Belt 2 dagen € 995,- Meer informatie
Lean Green Belt 5 dagen € 2595,- Meer informatie
Lean Black Belt 8 dagen € 4095,- Meer informatie
Upgrade – Green to Black Belt 3 dagen € 1595,- Meer informatie
Leading Change 1 dag € 695,- Meer informatie

Inspiratiedagen voor (oud-)deelnemers aan de Lean Green en Black Belt trainingen

Heeft u een training Lean Green of Lean Black Belt bij ons gevolgd? Of volgt u deze momenteel of heeft u zich ingeschreven voor één van deze trainingen? Dan bent u van harte welkom op onze inspiratiedagen, die georganiseerd worden op onze vestiging in Amersfoort (tegenover station NS centraal). Zoals de naam al zegt, zijn deze dagen bedoeld om u te inspireren en te helpen bij uw projecten. De thema’s en het programma zijn wisselend en actueel. De onderwerpen variëren van praktijkcases van Lean en Lean Six Sigmaprojecten tot interactieve workshops waarin u kunt kennismaken met bestaande of nieuwe verbetertechnieken. Uiteraard is er altijd veel ruimte tot interactie en netwerken.

Laat ons weten dat we op u kunnen rekenen op de eerstvolgende inspiratiedag!

De datum van en het programma voor de eerstvolgende Inspiratiedag vindt u hier. Laat ons via deze pagina ook even weten of we op u kunnen rekenen in verband met de voorbereidingen.