Wil je leveren aan de automobielindustrie, maar is de kennis van je medewerkers van IATF16949 en de automotive standaarden onvoldoende? Dan kun je in deze training je medewerkers kennis laten maken met deze kwaliteitsnorm en de Automotive standaarden. Bovendien leren ze wat de impact van de norm en de standaarden zijn op de organisatie.

Ook buiten de automobiel industrie worden elementen uit de kwaliteitsnorm IATF16949 en de Automotive standaarden steeds vaker toegepast, omdat de norm en de standaarden uitstekende technieken bieden voor het verbeteren en beheersen van de processen binnen een organisatie.

Het webinar zal bepaalde hoofdstukken en tools uit de IATF16949 highlighten en met leuke voorbeelden linken aan de Formule 1.


Doel

Beter begrip van de IATF norm en de inhoud vanuit een ander perspectief kunnen benaderen. Het doel is om te laten begrijpen wat het effect van deze norm kan zijn op de resultaten van een organisatie. Tevens is het doel om meer leven in de (Taaie) standaard normering te brengen met leuke voorbeelden waaraan ze zich kunnen associëren.


Voor wie?

Dit webinar is bedoeld voor iedereen in en die affiniteit heeft met, de Automotive industrie.


Programma

  • Intro in IATF16949
  • Intro in Core Tool binnen IATF: APQP
  • Highlights uit de IATF norm
  • Conclusie
  • Q&A

 

Webinar bekijken

Inschrijven kan via de onderstaande button.

Bekijk het webinar
Share This