Joep

Junior Consultant

lean six sigma opleiding<br />

Mijn ambitie als consultant is om bedrijven te helpen bij het realiseren van hun doelstellingen door bedrijfsprocessen te optimaliseren en waar passend te innoveren.
Ik weet wat nodig is om theoretische gegevens en modellen om te zetten in resultaten in de praktijk. Ik ben breed geïnteresseerd, maar ik kan me goed focussen en vastbijten in een case om tot een oplossing te komen.

Het menselijke aspect naar de voorgrond halen, om daarmee algehele betrokkenheid en draagvlak te scheppen binnen het bedrijf, daar krijg ik energie van. Samenwerken in de puurste zin van het woord.

Werkgebieden
Industrie

Neem contact op met Joep

Lean Six Sigma Trainingen

Lean Yellow Belt Training

Realiseer verbeteringen in de eigen werkomgeving en lever waardevolle bijdragen aan grotere Lean of Six Sigma projecten. De Lean (Six Sigma) Yellow Belt training kan zowel online als klassikaal worden gevold.

Lean Orange Belt Training

Als Orange Belt ben je teamleider bij verbeterprojecten in je directe werkomgeving. Ook lever je als teamlid een constructieve bijdrage aan grotere Green– of Black Belt projecten. Bekijk de mogelijkheden.

Lean Green Belt Training

De Symbol Green Belt trainingen leiden je op tot een Lean of Lean Six Sigma specialist in het uitvoeren van complexe verbeterprojecten. Als Green Belt verbeter je straks operationele processen én de kwaliteit.

Lean Black Belt Training

In de Lean of Lean Six Sigma Black Belt training word je opgeleid tot een expert die een verbeterstrategie kan omzetten in een concreet plan van aanpak. Je ontdekt een uitgebreide set aan Lean- en Six Sigma-technieken waarmee je straks processen op een andere manier kunt analyseren.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op hoogte van nieuwste trainingen & het laatste nieuws over de verschillende sectoren. De berichten zijn geschreven door ervaren consultants in het vakgebied. Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!