Michel

Senior Consultant

lean six sigma green belt training

Ik haal energie uit het verbeteren van producten, processen, en ontwikkeling van de organisatie en medewerkers; welke voor mij dan ook onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden om het gewenste succes te kunnen behalen. Deze gezamenlijke successen begeleid ik middels een open en eerlijke communicatie, wat in combinatie met ondernemende en creatieve manier van coachen inspirerend en enthousiasmerend werkt.

Mijn achtergrond als technisch bedrijfskundige, en de verschillende rollen die ik heb mogen vervullen, helpen mij de gestelde doelen te behalen. Over de afgelopen 15 jaar ruime ervaring opgedaan binnen de automotive en high-tech industrie, maar ook als operationeel manager verantwoordelijk geweest voor logistiek, supply chain en projectmanagement binnen de dienstverlening en agile software ontwikkeling.

Werkgebieden

Automotive | High-tech | Industrie

Neem contact op met Michel

Lean Six Sigma Trainingen

Lean Yellow Belt Training

Realiseer verbeteringen in de eigen werkomgeving en lever waardevolle bijdragen aan grotere Lean of Six Sigma projecten. De Lean (Six Sigma) Yellow Belt training kan zowel online als klassikaal worden gevold.

Lean Orange Belt Training

Als Orange Belt ben je teamleider bij verbeterprojecten in je directe werkomgeving. Ook lever je als teamlid een constructieve bijdrage aan grotere Green– of Black Belt projecten. Bekijk de mogelijkheden.

Lean Green Belt Training

De Symbol Green Belt trainingen leiden je op tot een Lean of Lean Six Sigma specialist in het uitvoeren van complexe verbeterprojecten. Als Green Belt verbeter je straks operationele processen én de kwaliteit.

Lean Black Belt Training

In de Lean of Lean Six Sigma Black Belt training word je opgeleid tot een expert die een verbeterstrategie kan omzetten in een concreet plan van aanpak. Je ontdekt een uitgebreide set aan Lean- en Six Sigma-technieken waarmee je straks processen op een andere manier kunt analyseren.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op hoogte van nieuwste trainingen & het laatste nieuws over de verschillende sectoren. De berichten zijn geschreven door ervaren consultants in het vakgebied. Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!