Nicole
Consultant
FMEA lean six sigma green belt training

Na mijn studie heb ik in dienst van verschillende bedrijven brede ervaring opgedaan met het ontwikkelen en analyseren van producten en processen binnen de automotive industrie. Ik heb hierbij in diverse rollen gewerkt zoals proces engineering, product ontwikkeling, productie management, quality engineering en quality ensurance. Deze ervaring vormt de basis voor mijn werk als trainer en consultant.

Sinds 2014 heb ik in deze rol al vele bedrijven geholpen om zich de belangrijke automotive tools eigen te maken. Mijn specialisme is FMEA. Dit raakt in de praktijk aan veel belangrijke bedrijfsprocessen. Naast het trainen van tools is de ondersteuning bij de praktische implementatie hiervan ook enorm belangrijk. De geleerde technieken moeten worden geborgd in de eigen bedrijfsprocessen met als doel om de kwaliteit binnen de organisatie duurzaam te versterken.  

Werkgebieden
Automotive

Neem contact op met Nicole

Lean Six Sigma Trainingen

Lean Yellow Belt Training

Realiseer verbeteringen in de eigen werkomgeving en lever waardevolle bijdragen aan grotere Lean of Six Sigma projecten. De Lean (Six Sigma) Yellow Belt training kan zowel online als klassikaal worden gevold.

Lean Orange Belt Training

Als Orange Belt ben je teamleider bij verbeterprojecten in je directe werkomgeving. Ook lever je als teamlid een constructieve bijdrage aan grotere Green– of Black Belt projecten. Bekijk de mogelijkheden.

Lean Green Belt Training

De Symbol Green Belt trainingen leiden je op tot een Lean of Lean Six Sigma specialist in het uitvoeren van complexe verbeterprojecten. Als Green Belt verbeter je straks operationele processen én de kwaliteit.

Lean Black Belt Training

In de Lean of Lean Six Sigma Black Belt training word je opgeleid tot een expert die een verbeterstrategie kan omzetten in een concreet plan van aanpak. Je ontdekt een uitgebreide set aan Lean- en Six Sigma-technieken waarmee je straks processen op een andere manier kunt analyseren.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op hoogte van nieuwste trainingen & het laatste nieuws over de verschillende sectoren. De berichten zijn geschreven door ervaren consultants in het vakgebied. Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!