Medewerker Sales & Office Management


Wij zijn op zoek naar een Medewerker Sales & Office Management die gelooft in verbetering en groei, zowel voor onze klanten als voor zichzelf. Bij ons draait alles om het anders en beter doen, ondersteund door ons team van professionals. Ben jij commercieel ingesteld, proactief, en klaar voor een rol vol afwisseling en uitdaging? Dan is deze functie in Amersfoort jouw kans om je bij een top organisatie aan te sluiten.

Wat ga je bij ons doen

Je bent een onderdeel van het Sales team, waarin je meewerkt aan het organiseren van events, het onderhouden van relaties en het generen van Leads middels koude acquisitie. Anderzijds ben je medeverantwoordelijk om alles op onze locatie in Amersfoort en zaken rondom de trainingen te organiseren.

Sales binnendienst

Het Marketing- en Salesteam bestaat uit een marketingmanager, een drietal accountmanagers en een opleidingsadviseur. Het team is verantwoordelijk voor het organiseren van events, het onderhouden van bestaande relaties en het binnenhalen van nieuwe relaties. De taken worden gezamenlijk verdeeld en opgepakt.

 • Voert acquisitiegesprekken (zowel warm als koud; zowel inbound als outbound).
 • Verstrekt informatie over onze trainingen en diensten aan geïnteresseerden.
 • Administratieve ondersteuning voor de Sales managers.
 • Belt lopende offertes na en zorgt dat de forecast gestroomlijnd is.
 • Je informeert potentiële klanten over de verschillende mogelijkheden en converteert deze naar concrete inschrijvingen.
 • Je maakt afspraken voor accountmanagers of consultants als klanten meer informatie nodig hebben.
 • Je vindt het leuk om te ondersteunen bij klantevents en deelnemers daarna op te volgen.

Office management

Jaarlijks volgen 2.500 mensen onze trainingen. Een groot deel daarvan volgt de trainingen op onze locatie in Amersfoort. Hier hebben wij vier trainingszalen waar we trainingen verzorgen en klantevents organiseren. Ook werken consultants op deze locatie. Jij bent de gastvrouw/heer op deze locatie en zorgt dat alles netjes geregeld is. Je werkt hierin nauw samen met de office medewerker in Amersfoort.

 • Indien nodig ontvang je deelnemers en gasten.
 • Je bent het eerste aanspreekpunt, zowel intern als extern, als er vragen zijn.
 • Indien nodig ondersteun je bij het inregelen van de trainingen (zalen, lunch, materialen, aanwezigheid).

Commercieel

Proactief

Zelfstandig

Ons aanbod

€ 3500 - € 4000

Goede secundaire arbeidsvoorwaarden

Reiskostenvergoeding

28 vakantiedagen

Nieuwe laptop en telefoonvergoeding

32 - 40 uren

Winstdeling

Flexibiliteit

De leukste collega's van Nederland

Wie ben jij?

Een energieke persoonlijkheid met een commerciële instelling. Je bent proactief en oplossingsgericht. Je hebt ervaring met zowel koude als warme acquisitie. Je bent klantgericht, kunt je goed inleven in de klantvraag en beschikt over overtuigingskracht. Je bent een teamspeler, maar tegelijkertijd ook prima in staat om zaken zelfstandig op te pakken.
Verder ben je goed georganiseerd en je hebt zaakjes altijd prima op orde. Je houdt van afwisseling en bent niet voor één gat te vangen. Tenslotte heb je een uitstekende beheersing, mondeling en schriftelijk, van de Nederlandse- en Engelse taal.
Ervaring met opleidingen is een Pre.

Symbol vliegtuig spel

Wat breng je mee?

 • Een afgeronde opleiding (MBO-4 of HBO).
 • Je kunt goed met diverse computersystemen omgaan (Kennis van AFAS Pre).
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, in woord en geschrift.
 • Je hebt Affiniteit met opleidingen.
 • Kennis van Lean is een Pre.

Over Symbol als werkgever

Symbol gelooft in de mogelijkheid van verbetering in elke organisatie. Wij inspireren medewerkers om te streven naar verbetering en begeleiden hen bij het implementeren van verbeteringen. Klanten kunnen bij ons terecht voor consultancy, training en projecten. Onze aanpak is gericht op ‘Voordoen – Meedoen – Zelf doen’ en we zijn pas succesvol als onze klanten hun doelstellingen bereiken.
Inspiring people, Improving processes.

symbol - kantoor - lean transformatie
symbol - team

Jouw ontwikkeling bij Symbol

Symbol is een snelgroeiende, maar hechte organisatie waar je gelijkgestemden ontmoet die net als jij iedere dag met veel plezier aan de slag gaan om relaties te ontwikkelen. Bij ons vind je dan ook uitdagend werk om helemaal in op te gaan, zodat je af en toe zelfs vergeet dat je aan het werk bent. En natuurlijk zijn de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden uitstekend.

* acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Maak deze vacature jouw nieuwe baan

Herken jij jezelf in dit profiel en ben je op zoek naar een uitdagende functie in een dynamische en inspirerende werkomgeving? Solliciteer dan vandaag nog! Stuur je LinkedIn-profiel, cv en/of korte motivatie naar onze recruiter via recruitment@symbol.nl of  vul het contactformulier hiernaast in. Wil je liever even bellen? Dat kan ook! Wij zijn bereikbaar op 053 203 0240.
  CV Uploaden (.pdf/.docx, max. 5 mb):