David

Lead Consultant

black belt training

Als Lead Consultant help ik organisaties om te verbeteren en verder te professionaliseren. In projecten geef ik leiding en begeleid ik de implementatie van continu verbeteren (o.a. met Lean Six Sigma methodieken). Daarnaast ben ik ook trainer (open & in-company) van Lean-, Lean Six Sigma-, Lean/Smart Experience-, RCA-, 5S-, Industry 4.0-, DfX- en EcoDesign trainingen.

Ik ben volledig Lean Six Sigma Black Belt gecertificeerd en heb mijn ervaring opgedaan in organisaties uit verschillende sectoren, zoals High-Tech, Automotive, Farma, Machinebouw en Financiële dienstverlening. Ik ben gedreven, enthousiast, mensgericht en nauwkeurig.

In projecten kijk ik graag verder dan enkel de methodiek. Hierbij vind ik het interessant om in de ‘helikopter’ te stappen en de verschillende relaties te overzien. De kunst hierbij is altijd om de juiste vragen te stellen. Tot slot hebben innovaties en nieuwe technologieën altijd mijn aandacht.

Werkgebieden
Automotive | High-Tech | Farma | Machinebouw | Dienstverlening | Industrie | Machinebouw | Pharma 

Neem contact op met David

Lean Six Sigma Trainingen

Lean Yellow Belt Training

Realiseer verbeteringen in de eigen werkomgeving en lever waardevolle bijdragen aan grotere Lean of Six Sigma projecten. De Lean (Six Sigma) Yellow Belt training kan zowel online als klassikaal worden gevold.

Lean Orange Belt Training

Als Orange Belt ben je teamleider bij verbeterprojecten in je directe werkomgeving. Ook lever je als teamlid een constructieve bijdrage aan grotere Green– of Black Belt projecten. Bekijk de mogelijkheden.

Lean Green Belt Training

De Symbol Green Belt trainingen leiden je op tot een Lean of Lean Six Sigma specialist in het uitvoeren van complexe verbeterprojecten. Als Green Belt verbeter je straks operationele processen én de kwaliteit.

Lean Black Belt Training

In de Lean of Lean Six Sigma Black Belt training word je opgeleid tot een expert die een verbeterstrategie kan omzetten in een concreet plan van aanpak. Je ontdekt een uitgebreide set aan Lean- en Six Sigma-technieken waarmee je straks processen op een andere manier kunt analyseren.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op hoogte van nieuwste trainingen & het laatste nieuws over de verschillende sectoren. De berichten zijn geschreven door ervaren consultants in het vakgebied. Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!