Lean Certificering

Erkenning van een gevolgde training is een belangrijk element. Voor onze Lean trainingen bieden wij je de mogelijkheid om een internationaal erkend certificaat te behalen.

De Lean Yellow Belt certificering bestaat uit een theoretisch examen. De Lean Green Belt en Lean Black Belt certificering bestaat uit een theoretisch en een praktisch examen. Je ontvangt een deelcertificaat voor het behalen van het theoretische examen en het volledige certificaat nadat ook de praktijkprojecten zijn goedgekeurd. Voor de Green en Black Belt examens kun je vooraf een examentraining volgen.

Heb je een Lean Six Sigma training gevolgd (in plaats van een Lean training)? Dan kun je je aanmelden voor een Lean Six Sigma certificering.

Inschrijven voor het Lean theorie-examen

De theorie-examens worden klassikaal en schriftelijk afgenomen op één van onze locaties (Amersfoort, Enschede). Voor grotere groepen kun je contact met ons opnemen om de examens incompany af te nemen. Alle examens zijn zowel in het Nederlands als in het Engels beschikbaar. Je kunt je keuze op het inschrijfformulier aangeven.
Je kunt je uitsluitend aanmelden indien je je theorielessen bij Symbol hebt gevolgd. Als dat niet het geval is dan kun je het beste naar www.lssa.eu gaan om je aan te melden.

Criteria Theorie
Lean Yellow Belt € 164,-
Lean Green Belt € 319,-
Lean Black Belt € 368,-
Inschrijven theorie-examen

Proefexamen Lean Green en Lean Black Belt

Wil je weten of je goed voorbereid bent op het examen, dan kun je een proefexamen afleggen. Dit examen bespreek je na afloop met één van onze trainers, zodat je weet op welke punten je je wellicht nog wat beter moet voorbereiden. Ook heb je hier de kans om je vragen te stellen, bijvoorbeeld over onderwerpen die je moeilijk vindt. Het proefexamen maak je thuis. Vervolgens plannen we een afspraak van één uur met een trainer om het examen en eventuele vragen te bespreken.

Wil je gebruik maken van de mogelijkheid om een proefexamen te maken en te bespreken, schrijf je dan hiervoor in via onderstaand formulier. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om de afspraak met de trainer in te plannen.

De kosten voor het proefexamen, inclusief bespreking met een ervaren trainer, bedragen € 195,- p.p. (excl. BTW).

Inschrijven proefexamen

Inschrijven voor en indienen van het Lean praktijkexamen

Voor het praktijkcertificaat dienen Lean Green Belts één praktijkproject en Lean Black Belts twee praktijkprojecten in te dienen. Je kunt daarvoor gebruikmaken van één van de twee LSSA project templates:

Beide templates zijn hier te downloaden.
Let op, je kunt alleen Powerpoint bestanden indienen. Via onderstaande knop schrijf je je in en kun je je praktijkexamen direct uploaden.

Criteria Praktijk
Lean Green Belt € 319,-
Lean Black Belt € 368,-
Inschrijven en uploaden praktijkexamen

Andere trainingen en diensten

Dit is een masterclass voor diegenen die al een Lean Six Sigma Green of Black Belt opleiding hebben gevolgd.

Meer informatie

Een evidence-based aanpak om het gewenste houding en gedrag in een organisatie te creëren en te borgen.

Meer informatie

Het Six Sigma vervolg op de Lean Black Belt training.

Meer informatie