Lean Certificering

Erkenning van een gevolgde training is een belangrijk element. Voor onze Lean trainingen bieden wij je de mogelijkheid om een internationaal erkend certificaat te behalen.

De Lean Yellow Belt certificering bestaat uit een theoretisch examen. De Lean Green Belt en Lean Black Belt certificering bestaat uit een theoretisch en een praktisch examen. Je ontvangt een deelcertificaat voor het behalen van het theoretische examen en het volledige certificaat nadat ook de praktijkprojecten zijn goedgekeurd. Voor de Green en Black Belt examens kun je vooraf een examentraining volgen.

Heb je een Lean Six Sigma training gevolgd (in plaats van een Lean training)? Dan kun je je aanmelden voor een Lean Six Sigma certificering.

 

Inschrijven voor het Lean theorie-examen

De LSSA theorie-examens worden klassikaal en schriftelijk afgenomen op één van onze locaties (Amersfoort, Enschede). Voor grotere groepen kun je contact met ons opnemen om de examens incompany af te nemen. Alle examens zijn zowel in het Nederlands als in het Engels beschikbaar.

Het inschrijven voor een LSSA theorie-examen kan alleen als je in bezit bent van een examenvoucher. Heb jij nog geen examenvoucher? Dan kun je die aanschaffen via de LSSA Webshop. Na het aanschaffen van de voucher, ontvang je per email de code. Met die code kun jij je inschrijven voor het theorie-examen.

Na de inschrijving ontvang je een bevestigingsmail. Heb jij binnen 3 werkdagen geen mail ontvangen? Neem dan contact op met info@lssa.eu.

Criteria Prijs (excl. btw)
Lean Yellow Belt € 175,-
Lean Green Belt € 350,-
Lean Black Belt € 400,-

 

Inschrijven theorie-examen

 

Inschrijven voor en indienen van het Lean praktijkexamen

Voor het praktijkcertificaat dienen Lean Green Belts één praktijkproject en Lean Black Belts twee praktijkprojecten in te dienen. Je kunt daarvoor gebruikmaken van onderstaand LSSA project template:

De template is hier te downloaden.
Let op, je kunt alleen Powerpoint bestanden indienen. Via onderstaande knop schrijf je je in en kun je je praktijkexamen direct uploaden.

Criteria Prijs (excl. btw)
Lean Green Belt € 350,-
Lean Black Belt € 400,-
Inschrijven en uploaden praktijkexamen

 

*Indien je niet slaagt voor het examen is er de mogelijkheid om je aan te melden voor het herexamen. De eisen voor het herexamen en de kosten zijn gelijk aan het eerste examen. Er is één mogelijkheid tot herexamen. Je kunt je desgewenst wel aanmelden voor een examen op een lager niveau.

Andere trainingen en diensten

Ervaar de industriële revolutie in het land van de rijzende zon en meld je aan voor de studiereis 'Japan 4.0'. Van 10 t/m 19 mei 2024.

Meer informatie

Process Mining

Visualiseren van processen

Dé analysetechniek waarmee de werkelijke processtroom in één oogopslag inzichtelijk wordt gemaakt.

Meer informatie

Verhogen van de test- en vaccinatiesnelheid door het toepassen van Lean-methodiek en technieken.

Meer informatie