Doe de rendementsscan! Blijvende impact als resultaat van Lean Six Sigma

Regelmatig horen we van bedrijven dat ze “Lean” willen gaan werken, of eerst hun organisatie op orde moeten brengen om te kunnen starten met “Six Sigma”. En ondertussen worden er elke dag euro’s te veel uitgegeven aan afval en onnodig ingezette uitzendkrachten. Stop met Lean Six Sigma tot doel te verheffen, het is slechts een middel. Goede producten leveren met minder kosten, minder uitval, kortere levertijden, minder klachten en een plezierige werkomgeving is waar het om draait.

Meer informatie?

Benieuwd welk verbeterpotentieel er in uw organisatie zit? Maak vrijblijvend een afspraak via 053 – 20 30 240 of via onderstaand formulier, en informeer naar onze rendementsscan!


  Goede producten leveren gaat meestal wel, maar minder onnodige kosten, minder uitval, kortere levertijden, minder klachten en een plezierige werkomgeving is nog wel eens een uitdaging. Soms zie je niet meer waar de problemen vandaan komen of is het lastig om door de heersende cultuur heen te breken. Zo maar starten met Lean Six Sigma helpt dan niet en uw High Potentials op Green Belt training sturen geeft ook niet het verwachte effect.

   

  Snel een goed beeld en startpunt voor rendementsverbetering

  Wat wél kan helpen is de inzet van een rendementsscan. Binnen 2 dagen heeft u een goed beeld hoe u uw resultaten kunt verhogen inclusief een kosten/baten-analyse! Een mooi startpunt voor een verbetertraject, waarbij pragmatisch wordt gekeken waar de grootste winst zit met de minste inspanning.

  Een ervaren consultant van Symbol zal met u een intake doen, waarbij de verwachtingen en scope over en weer worden besproken. Bij de uitvoering zullen diverse personen in uw organisatie om input gevraagd worden, om een goed beeld te krijgen van de organisatie. Daarnaast zal de consultant onder uw begeleiding observaties doen bij uw processen. Deze informatie wordt gecombineerd en hieruit zal de consultant u en uw management informeren over de besparingsmogelijkheden en de bijbehorende aanpak.

  De aanpak delen we op in overzichtelijke blokken van een kwartaal, waarbij per kwartaal duidelijk is welk doel gehaald kan worden, wat de besparingen hiervan zijn en wat de benodigde inspanningen zijn. Zo kan u blok voor blok inzetten om uiteindelijk uw organisatiedoelstellingen te halen.

  Uw investering in deze rendementsscan is €2.500,-. Wanneer u ons vervolgens het vervolgtraject zal laten uitvoeren, ontvangt u een korting van €1.000,-.