Kernwaarden

Wij herkennen ons in de onderstaande kernwaarden. Wij staan voor deze kernwaarden en het verbindt ons in onze werkzaamheden. U als klant, kunt ons aanspreken op onze kernwaarden.

Samen

Wij geloven dat organisaties pas echt baat hebben bij onze hulp, als ze het ook zonder ons kunnen. In onze aanpak staat daarom het ‘Voordoen – Meedoen – Zelf doen’ centraal. Wij zijn pas succesvol als onze klanten hun doelstellingen hebben gehaald.

Leidend

Wij zijn toonaangevend op het gebied van procesverbetering en kwaliteitsmanagement. Onze consultants hebben een hoog kennisniveau & veel praktische ervaring. We hebben de LSSA-standaard voor Lean Six Sigma training neergezet, waaronder het CIMM-framework, onze boekenreeks en internationaal erkende certificering.

Energiek

Wij inspireren mensen door hen te enthousiasmeren en mee te nemen in het verbeterproces. Ons Lean Experience Center is hier een goed voorbeeld van. Wij werken niet met docenten, maar met moderators die de mensen uitdagen. Zij vertalen de theorie naar de praktijk en geven praktische voorbeelden.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op hoogte van nieuwste trainingen & het laatste nieuws over de verschillende sectoren. De berichten zijn geschreven door ervaren consultants in het vakgebied. Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

Laatste nieuws/blogs