Young Professional

Ben jij een ambitieuze Young Professional die gelooft in het potentieel van verbetering in elke organisatie? Wij delen jouw visie! Bij Symbol bieden we jou de kans om samen met ervaren professionals klanten te begeleiden bij het vergroten van hun effectiviteit, onder de vlag van ‘Inspiring People, Improving Processes’.

Daarom wil je als Young Professional bij Symbol werken

Bij Symbol streven we naar impact. Als Young Professional krijg je de kans om teams te inspireren om betere resultaten te behalen. Je leert hen niet alleen efficiënter samen te werken, maar ook om hun processen te optimaliseren. Wat maakt werken bij Symbol aantrekkelijk?

IMPACT MAKEN

Je inspireert teams en draagt bij aan tastbare verbeteringen.

EXPERTISE

Je werkt voor een bedrijf dat toonaangevend is in continu verbeteren.

LANGE TERMIJNRELATIES

Je bouwt langdurige klantrelaties en draagt bij aan de groei van onze klantportfolio.

DOORGROEIEN

Symbol bevordert jouw professionele groei door middel van training en certificering.

Wat ga je bij ons doen

Als Young Professional bij Symbol ben je verantwoordelijk voor de operationele uitvoering van procesverbeteringsprojecten. Je werkt samen met collega’s en krijgt ondersteuning van ervaren consultants. Voorbeelden van projecten bij onze opdrachtgevers zijn onder andere:

Proces-verbetering projecten

Het geven van Lean (Six Sigma) trainingen

Implemen-tatie van 5S

Value Stream Mapping

Ons aanbod

Een aantrekkelijke salaris

Goede secundaire arbeidsvoorwaarden

Leaseauto

28 vakantiedagen

Nieuwe laptop en telefoonvergoeding

Opleiding en coaching mogelijkheden

Winstdeling

De leukste collega's van Nederland

Symbol netwerk

Wie ben jij?

We zoeken een energieke en inspirerende persoonlijkheid. Je bent leergierig en wilt je kennis vergroten op gebieden zoals Continu Verbeteren, Procesoptimalisatie, Operational Excellence, Lean, Six Sigma, Agile werken, Verandermanagement en Leiderschapsvaardigheden. Bij Symbol’s Young Professional Academy helpen we jou om je te ontwikkelen op deze vakgebieden en de bijbehorende certificaten te behalen. Ervaring en certificering in een van deze gebieden is een pré.

Wat breng je mee?

  • Een relevante afgeronde technische HBO- of universitaire opleiding (bijvoorbeeld Technische Bedrijfskunde).
  • Bij voorkeur minimaal 2 jaar ervaring in de industrie op het gebied van procesverbetering.
  • Zelfstandig en gemotiveerd.
  • De drang naar variatie in projecten en het plezier om nieuwe ervaringen op te doen.
  • Verantwoordelijkheid voor de programma’s die aan jou zijn toevertrouwd.

Bekijk wat onze andere Young Professionals zeggen

Symbol heeft me de kans gegeven om elke dag impact te maken en organisaties te helpen groeien. Als Young Professional heb ik de vrijheid om te leren, te innoveren en echt het verschil te maken. Hier voel ik me thuis, en ik nodig je uit om samen met ons te groeien en te inspireren.

marijke - junior consultant

Marijke Oude Meijers

Young Professional

Bij Symbol werk ik samen met geweldige professionals die me elke dag inspireren om het beste uit mezelf te halen. We hebben niet alleen projecten, maar bouwen ook aan duurzame relaties met onze klanten. Als jij klaar bent om te leren, te groeien en betekenisvolle veranderingen teweeg te brengen, sluit je dan bij ons aan en laat ons samen de toekomst vormgeven.

Joep Sticker

Young Professional

symbol - kantoor - lean transformatie

Over Symbol als werkgever

Symbol gelooft in de mogelijkheid van verbetering in elke organisatie. Wij inspireren medewerkers om te streven naar verbetering en begeleiden hen bij het implementeren van verbeteringen. Klanten kunnen bij ons terecht voor consultancy, training en projecten. Onze aanpak is gericht op ‘Voordoen – Meedoen – Zelf doen’ en we zijn pas succesvol als onze klanten hun doelstellingen bereiken.
Inspiring people, Improving processes.

symbol - team

Jouw ontwikkeling bij Symbol

Symbol is een toonaangevend bedrijf op het gebied van procesverbetering en kwaliteitsmanagement. Onze consultants zijn experts met veel praktijkervaring. Naast het Young Professional programma krijg je bij ons de kans om je verder te ontwikkelen, bijvoorbeeld tot consultant. Elke drie maanden kun je deelnemen aan onze organisatie brede kwartaalmeetings met zowel inhoudelijke als informele programma’s.
Samen groeien we!

* acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Maak deze vacature jouw nieuwe baan

Herken jij jezelf in dit profiel en ben je op zoek naar een uitdagende functie in een dynamische en inspirerende werkomgeving? Solliciteer dan vandaag nog! Stuur je LinkedIn-profiel, cv en/of korte motivatie naar onze recruiter via recruitment@symbol.nl of  vul het contactformulier hiernaast in. Wil je liever even bellen? Dat kan ook! Wij zijn bereikbaar op 053 203 0240.
    CV Uploaden (.pdf/.docx, max. 5 mb):