Quality Management Event 2024

Event (€ 99.- p.p.) 28 september 2023 om 9:00 - 16:00

Event

Quality Management

Smart Industrie, digitale innovatie, big data, digitale transformatie … Zomaar enkele begrippen die je als je de IT-sector moet geloven niet mag missen om te overleven. Wereldwijd wordt hiervoor vaak de term Industrie 4.0 gebruikt, oftewel de vierde industriële revolutie. De afgelopen jaren is deze term veranderd van buzz-woord naar een serieuze strategie die door een steeds groter aantal bedrijven wordt toegepast. Ook wij ervaren dat steeds meer van onze relaties zich bezighouden met de implementatie van Industry 4.0 of aspecten daarvan. Maar we zien ook dat organisaties worstelen met deze transitie of zelfs aarzelen om er überhaupt aan te beginnen.

Kwaliteitsmanagement,  tekst tekst!

Symbol organiseert, in samenwerking met haar partners, ook dit jaar weer een event om kennis op te doen op het thema Industry 4.0 en digital transformation. We starten na de introductie met een plenaire keynote speaker. Daarna volg je in kleinere groepen een drietal workshops naar keuze. Zo kun je o.a. zelf in ons Smart Experience Center ervaren hoe je Process Mining kunt inzetten en demonstreert Minitab de mogelijkheden van Predictive analytics aan de hand van een praktijkcase. LeanForms laat zien hoe je met digitale formulieren slimmer en effectiever kunt werken en CGI praat je bij over hoe zij digitale transformatie richting Unified Manufacturing uitvoeren. Dit evenement biedt je de kans om je kennis uit te breiden, te netwerken met experts en inspiratie op te doen voor jouw bedrijfsgroei.

Dompel jezelf onder in inspirerende keynotes, interactieve workshops en boeiende discussies die je zullen prikkelen en nieuwe mogelijkheden zullen openen.

Voor wie
Operation Managers, Directies, QSHE en KAM Managers in de industrie, automotive, bouw, logistiek en technische dienstverlening die meer willen weten over de digitale transitie en Industrie 4.0.
Waar

Stationsplein 26, Amersfoort.

Onze locatie in Amersfoort ligt pal tegenover de hoofd- ingang van het NS station en is dus eenvoudig per openbaar vervoer bereikbaar.
Kom je met de auto, dan kun je het beste parkeren in de Q-Park P+R Barchman Wuytierslaan, op circa 5 minuten loopafstand van ons kantoor.

Wanneer

Donderdag 17 oktober 2024.
10:00 – 15:30.

 

Prijs

49,- p.p.

Programma

Na een plenair welkom en sessie word je ingedeeld in groepen die steeds parallel een workshop volgen. De volgorde waarin je de workshops volgt, varieert dus, afhankelijk van de groep waarin je zit. Tot slot is er een netwerkborrel. Hieronder is het tijdsschema weergegeven:

09:30 – 10:00

Inloop en ontvangst

10:45 – 11:15

Pauze

13:00 – 13:45

Workshop ronde 2

10:00 – 10:15

Welkomstbericht

11:15 – 12:00

Workshopronde 1

13:45 – 14:30

Workshop ronde 3

10:15 – 10:45

Plenaire sessie

12:00 – 13:00

Lunch

14:30 – 15:30

Plenaire afsluiting & Netwerkborrel

SYMBOL logo
cgi logo
minitab logo
lean forms logo

Speakers

Dick Theisens

Plenaire sessie

Dick Theisens | Symbol

Titel

In mei reisde Symbol met een groep van 22 deelnemers af naar het land van de rijzende zon. Het thema van deze studiereis: “Hoe gaan Japanse bedrijven, die al decennia bekend staan om hun excellente productieprocessen, om met deze digitale transformatie?” We bezochten de Nederlandse ambassade, de Smart city ‘Haneda Innovation city’ en diverse bedrijven die de afgelopen jaren digitaal zijn getransformeerd. Tijdens deze plenaire sessie delen we graag met de deelnemers de meest interessante ervaringen en voorbeelden.

Plenaire sessie

Alex Dowdalls | Axveco

Titel

Tekst toevoegen
Roberto Mastrangelo

Workshop A

Peter Broks | Symbol

Van ISO9001 tot IATF16949

Tekst

Ricardo Meulstee

Workshop B

Ricardo Meulstee | Symbol

AI in kwaliteitmanagement

In de workshop

Anton Schaerlaeckens

Workshop C

Nicole Mak | Symbol

IATF16949, APQP en leiderschap

De IATF16949 norm en de handboeken van de automotive Core Tools staan vol met handvaten om uw organisatie effectiever en efficiënter te laten werken. Maar hoe krijgt je dit in de praktijk ook echt voor elkaar?
Het nieuwe APQP handboek zet het leiderschap in de spotlights. Wat kan en moet je daarmee?

David van Eekhout

Workshop D

Rens Tuller | Symbol

QMS in stand houden

Tekst…

Inschrijven

Nog

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Heb je interesse in dit event? Schrijf je dan direct in via onderstaand formulier. Er is slechts plek voor 50 deelnemers, dus wees er snel bij! Vanwege de verwachte belangstelling kun je je maximaal met 2 personen van één organisatie inschrijven.

    Inschrijven

      Share This