Business DevOps: hype of niet?

Inspiration Class, 27 februari 2020 om 16:00 - 17:30

Nieuw in 2020: Inspiration Classes

In 2020 start Symbol weer met iets nieuws: Inspiration Classes! Elke laatste donderdag van de maand nodigen we een gerenommeerde spreker uit op het gebied van Continu Verbeteren om zijn/haar licht te laten schijnen op nieuwe ontwikkelingen, methoden, praktijkervaringen, etc… op ons vakgebied. Laat u inspireren door ervaringsdeskundigen op het gebied van Continu Verbeteren en meldt u alvast aan voor een Inspiration Class in 2020. In deze periode waarin we nadenken over goede voornemens kunt u alvast een goed voornemen omzetten in actie. Maak tijd vrij om uzelf te laten inspireren waarna u weer collegae kunt inspireren!

Business DevOps: hype of niet? – Eppo Luppes

Op donderdag 27 februari 2020 neemt Eppo Luppes het stokje over met een uitdagend verhaal over de nieuwste trend op het vakgebied van Continu Verbeteren, zeker in het kader van de toenemende digitalisering binnen diverse organisaties, genaamd Business DevOps. Dit is de nieuwe weg als het gaat om succesvol ontwikkelen, leveren en ondersteunen van bijvoorbeeld digitale systemen, applicaties en app’s. Organisaties die Business DevOps adopteren bewegen sneller en zijn beter in staat om snel in te spelen om de steeds veranderende vraag van ‘klanten’. Maar het creeren van een agile, flexibele, data gedreven cultuur en processen is makkelijker gezegd dan gedaan. Eppo Luppes neemt ons mee in de uitdagingen en de oplossingen middels Business DevOps. En hij beantwoordt de vraag: is Business DevOps een hype of niet!

Eppo Luppes is een ervaren trainer/consultant op het gebied van Continu Verbeteren en Servicemanagement. In de afgelopen 20 jaar heeft Eppo voor veel organisaties trainingen mogen verzorgen met diverse methoden als Lean, ITIL, ISO20000 en BiSL. Zijn grootste kracht is medewerkers op alle niveaus in beweging krijgen om het geleerde toe te passen in de dagelijkse praktijk. De laatste jaren heeft Eppo zich gespecialiseerd op het terrein van Agile, SAFe en DevOps. En is hij in Nederland een voorloper op het gebied van Business DevOps.

Voor wie?

Voor iedereen die geïnspireerd wil worden op de nieuwe thema’s in Continu Verbeteren, dus van medewerkers tot teamleiders tot managers.

Waar

De bijeenkomst vindt plaats op ons kantoor in Amersfoort, pal tegenover het Centraal Station.

Interesse?

Mis dit niet en wees er snel bij! Wees zeker van een plek en registreer je via onderstaand formulier. We zien je graag de 27e februari in Amersfoort.

Het is niet meer mogelijk je in te schrijven voor een afgelopen event

Share This