Hoe verbeter je resultaten met behulp van de stand-up meeting?

Webinar (gratis) 22 september 2022 om 10:30 - 12:00

Stand-up meetings! In veel organisaties is het inmiddels een bekend fenomeen die de klassieke, ellenlange en vooral inefficiënte vergadering vervangt die soms letterlijk de hele ochtend kon duren en waarin alle ellende van de dag van gisteren wel werd benoemd, maar niet werd opgelost…

 

De stand-up meeting: kort, krachtig, staand, visueel met KPI’s en actielijst

Dit in tegenstelling tot de stand-up meeting, die ook wel dagstart, daily review, bordoverleg of scrum meeting wordt genoemd. De stand-up meeting is kort maar krachtig, staand, visueel, met KPI’s en een actielijst.

Toch zien we veel organisaties waarin ook de stand-up meeting niet het gewenste effect oplevert en (daarom) door velen wordt gezien als tijdsverspilling. Er is nauwelijks verbetering van de resultaten en het overleg draagt niet bij aan het beoogde eigenaarschap van de medewerker. Een gemiste kans…

 

Hoe verbeter je de resultaten met behulp van de stand-up meeting?

In de webinar gaan Arnold Verhagen en Dick Theisens dieper in op de do’s en don’ts voor de stand-up meeting. Hoe zorg je ervoor dat je deze meeting succesvol, effectief en efficiënt voert. Daarbij kijken we nu een keer niet naar de structuur, opzet en spelregels van de overleggen, maar juist naar de door ons geconstateerde 10 grootste valkuilen in het gedrag en de cultuur rondom de meetings. En natuurlijk geven we je praktische tips hoe jij niet in één van deze valkuilen belandt, maar juist de beoogde waarde weet te realiseren. Ook laten we je zien hoe digitale applicaties je kunnen helpen bij stand-up meetings.

 

Voor wie?

Dit webinar is bedoeld voor alle medewerkers en leidinggevenden die betrokken zijn bij stand-up meetings en in de spiegel durven te kijken om hun eigen gedrag tijdens de stand-up meeting onder de loep te nemen.

 

Doel

Na het volgen van dit webinar heb je tools in handen om de stand-up meeting tot een succes te maken, effectief en efficiënt.

 

Webinar bekijken

Het webinar heeft reeds plaatsgevonden. Heb je het gemist? Registreer je dan via onderstaande knop. Je ontvangt dan direct de kijklink.

 

Het is niet meer mogelijk je in te schrijven voor een afgelopen event

Share This