Kosteloze, kleinschalige sessies om succesvol je projecten en datasets naar een hoger plan te tillen!

Miniwebinar, 2 juni 2020 om 10:30 - 11:30

Heb je onlangs het webinar “Show me the data” gemist en worstel je met een dataset waar je maar geen grip op krijgt? Of ben je bezig met een DMAIC praktijkproject? We bieden je een mooie kans om je vragen te stellen! Ook als je webinar ‘Show met the data’ wel hebt bijgewoond en nog aanvullende vragen hebt, nodigen we je uit om aan te sluiten!

Wil je net als Veco Precision betrouwbaardere uitspraken doen over de kwaliteit?

Bij Veco Precision werd een plan ontwikkeld om met een meetsysteem het precentage correct oordeel omhoog te krijgen. Met behulp van Symbol zijn ze er snel in geslaagd hetgeen een enorme besparing heeft opgeleverd. Het verhaal van Veco Precision lees je op onze website.


Joris Keizers, Director Operations bij Veco Precision

De opzet van deze kleinschalige sessies

Heb je hulp nodig bij die eerste of volgende stap? Symbol biedt je nu de unieke mogelijkheid om je vragen met betrekking tot jouw Green of Black Belt project kosteloos te stellen en jouw specifieke dataset kosteloos te laten analyseren door onze Master Black Belts. Wij stellen aan jou onze jarenlange expertise beschikbaar, opgedaan binnen een grote diversiteit aan branches. Heb je een probleem én/of een dataset? Woon dan dit webinar bij! Tegen het einde van het webinar delen we de link om je data te kunnen uploaden en te laten analyseren.

Mis het niet!

Zie jij je kans schoon om met dit unieke aanbod je project naar een hoger plan te brengen en succes te boeken? Meld je dan direct aan! Omdat we aan de slag gaan in kleine groepjes met maximaal 10 personen zodat er veel aandacht kan zijn voor ieders problematiek, kun je kiezen uit 4 data en momenten.

Deze kosteloze miniwebinars vinden plaats op dinsdag 2 juni en donderdag 4 juni, ‘s ochtends om 10:30 – 11:30 uur of  ‘s middags 15:30 – 16:30 uur. Meld je aan via onderstaande knop en geef op het formulier je datum en tijdstip van keuze aan. Na inschrijving ontvang je direct een bevestiging. De toegangslink voor het webinar mailen we je daags voor het webinar. Vergeet niet om datum en tijdstip in je agenda te noteren en hou je mail in de gaten! We begroeten je graag!

Omdat het kleinschalig is, is het aantal plekken beperkt! Wees er dus snel bij want vol=vol!

Het is niet meer mogelijk je in te schrijven voor een afgelopen event

Share This