Webinar: Show me the data!

Webinar, 16 april 2020 om 10:00 - 11:00

Nu veel productieprocessen stil en andere juist onder een vergrootglas liggen, merken wij de grote aandacht bij onze opdrachtgevers voor het interpreteren van “big data” of beter gezegd de interesse in “right data”. Heb je veel data beschikbaar die je kunnen helpen bij het oplossen van problemen en verbeteren van processen, maar je weet niet goed hoe te beginnen? Dan helpen we je graag daarbij!

Webinar: Show me the data!

– en wij verbeteren je processen en producten!
Donderdag 16 april: 10:00 – 11:00 uur

Tijdens dit webinar laat onze datascientist Sjoerd de Vries aan de hand van praktijkcases zien hoe je een grote hoeveelheid data kun transformeren tot bruikbare data en hierop analyses kunt toepassen. Na afloop zie je zeker de mogelijkheden van data-analyse binnen jouw organisatie!

Kosteloze eerste analyse

En heb je hulp nodig bij die eerste stap? Symbol biedt je nu de unieke mogelijkheid om jouw specifieke dataset kosteloos te laten analyseren door onze Master Black Belts. Wij stellen aan jou onze jarenlange expertise beschikbaar, opgedaan binnen een grote diversiteit aan branches. We maken daarbij gebruik van meerdere soorten geavanceerde software, zoals Minitab, JMP en Process Mining. Heb je een probleem én een dataset? Woon dan dit webinar bij! Tegen het einde van het webinar delen we de link om je data te kunnen uploaden en te laten analyseren.

Mis het niet!

Webinar ‘Show me the data!‘ vindt plaats donderdag 16 april, 10:00 – 11:00 uur en is kosteloos. Meld je aan via onderstaand formulier en na inschrijving ontvang je direct een bevestiging met de link naar het webinar. Vergeet niet om datum en tijdstip in je agenda te noteren! We begroeten je graag!

Het is niet meer mogelijk je in te schrijven voor een afgelopen event

Share This