Lean Six Sigma Trainer (MBB)

Bij Symbol geloven we in voortdurende verbetering, en daarom zoeken we een ervaren (Master) Black Belt in Lean Six Sigma. Als toonaangevende organisatie helpen we bedrijven processen te optimaliseren en problemen op te lossen. Ben jij een energieke trainer met uitgebreide ervaring in het verbeteren van processen? Dan is deze functie iets voor jou! Ontdek waarom jij bij Symbol wilt werken.

Wat ga je bij ons doen

Je verzorgt Green en Black Belt trainingen op het hoogste niveau en neemt deelnemers mee in de toepassing van de Lean Six Sigma methodiek in de praktijk. Zowel de Lean technieken als de Six Sigma technieken kun jij uitleggen op een begrijpelijke manier. Hierbij refereer je naar de projecten die je zelf in de praktijk hebt uitgevoerd of gecoacht. Voor het analyseren van data maak je veel gebruik van Minitab. Door Green en Black Belts te coachen in het succesvol uitvoeren van hun verbeterprojecten, maak je de theorie praktisch.

Trainingen geven

Coachen van Young Professionals

Ontwikkelen van trainings-materiaal

Ons aanbod

€6250,00 - €6750,00

Goede secundaire arbeidsvoorwaarden

Leaseauto

28 vakantiedagen

Nieuwe laptop en telefoonvergoeding

32 - 40 uren

Winstdeling

Flexibiliteit

De leukste collega's van Nederland

Wie ben jij?

Jij bent…Iemand met veel kennis en ervaring van zowel Lean als Six Sigma. Je bent bovenal een energieke persoonlijkheid die de kennis op een attractieve wijze kan overbrengen op de groep. Bij voorkeur woon je in het midden (Amersfoort) of zuiden (Eindhoven) van Nederland, maar je vindt het geen enkel bezwaar om te reizen binnen Nederland en soms ook daarbuiten.

lean six sigma cursusmateriaal

Wat breng je mee?

  • Een afgeronde hbo- of wo-opleiding, bij voorkeur werktuigbouwkunde, chemische technologie of technische bedrijfskunde.
  • Minimaal 8 jaar ervaring in het toepassen van Lean en Six Sigma.
  • Je hebt al veel ervaring opgedaan in het geven van trainingen.
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, in woord en geschrift.

Over Symbol als werkgever

Symbol gelooft in de mogelijkheid van verbetering in elke organisatie. Wij inspireren medewerkers om te streven naar verbetering en begeleiden hen bij het implementeren van verbeteringen. Klanten kunnen bij ons terecht voor consultancy, training en projecten. Onze aanpak is gericht op ‘Voordoen – Meedoen – Zelf doen’ en we zijn pas succesvol als onze klanten hun doelstellingen bereiken.
Inspiring people, Improving processes.

symbol - kantoor - lean transformatie
symbol - team

Jouw ontwikkeling bij Symbol

Symbol is een snelgroeiende, maar hechte organisatie waar je gelijkgestemden ontmoet die net als jij iedere dag met veel plezier aan de slag gaan om relaties te ontwikkelen. Bij ons vind je dan ook uitdagend werk om helemaal in op te gaan, zodat je af en toe zelfs vergeet dat je aan het werk bent. En natuurlijk zijn de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden uitstekend.

* acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Maak deze vacature jouw nieuwe baan

Herken jij jezelf in dit profiel en ben je op zoek naar een uitdagende functie in een dynamische en inspirerende werkomgeving? Solliciteer dan vandaag nog! Stuur je LinkedIn-profiel, cv en/of korte motivatie naar onze recruiter via recruitment@symbol.nl of  vul het contactformulier hiernaast in. Wil je liever even bellen? Dat kan ook! Wij zijn bereikbaar op 053 203 0240.
    CV Uploaden (.pdf/.docx, max. 5 mb):