Lees het boek “De Lean Manager” in 1½ uur

Webinar (gratis) 6 april 2022 om 10:30 - 12:00

Weinig tijd? Leer over de essentie van Lean werken en denken

Vorig jaar gaven we dit webinar. Wegens grote belangstelling wordt dit webinar nogmaals gegeven en wel op 6 april a.s. Ook geen tijd om een goed boek over het vak te lezen? Investeer dan 1½ uur in dit webinar en je kent alle ins en outs van het inspirerende boek “De Lean Manager”. Dit boek gaat om de essenties van lean werken en denken. Je kunt alvast nadenken over de startvraag van dit webinar: Welke van Toyota’s 14 managementprincipes (zie bv: The Toyota Way – Wikipedia) is het meest onderscheidende principe ten opzichte van andere managementtheorieën?

Webinar: het boek 'de Lean Manager' in anderhalf uur

Inhoud webinar

In dit interactieve webinar krijg je een samenvatting van één van de meest toonaangevende boeken in het vakgebied Lean Management “De Lean Manager”, waarbij we je concrete ideeën geven over hoe jouw organisatie meer Lean kan worden. Je zult daarbij uitgedaagd om te reflecteren op de ontwikkeling van je eigen organisatie.

 

Voor wie

Het webinar is bedoeld voor iedereen die Lean een warm hart toedraagt, een Lean Manager wil worden of juist zijn of haar manager wil uitdagen om een Lean Manager te worden.

 

Webinar gemist?

Dit webinar heeft reeds plaats gevonden. Heb je het gemist, dan kun je alsnog bekijken via onderstaande knop.

 

 

Het is niet meer mogelijk je in te schrijven voor een afgelopen event

Share This