FMEA: afzonderlijke tool of ‘must’ in het primaire proces?

Webinar (gratis) 3 maart 2022 om 10:30 - 12:00

FMEA neemt een belangrijke plaats in bij het ontwikkelen van producten en processen binnen de automotive industrie. Toch worstelen veel organisaties met deze core tool. Want hoe past FMEA nu in het primaire proces? En waar zitten de raakvlakken? En wat zijn de requirements van het proces en hoe zet je deze dan om naar elementen binnen een FMEA. En hoe kom je dan van een design FMEA naar een Proces FMEA en tot slot tot continu verbeteren binnen je organisatie?

Tijdens dit webinar worden praktische handvaten aangereikt voor het starten en uitvoeren van de Design FMEA en de Proces FMEA. Aan de hand van een praktijk case worden de raakvlakken van FMEA met andere core-tools en technieken binnen het primaire proces belicht en komen een aantal belangrijke valkuilen voorbij.

 

Voor wie

Product en proces ontwikkelaars, projectleiders, quality engineers en managers

 

Doel

Na het volgen van dit webinar heb je meer inzicht hoe DFMEA en PFMEA zijn verweven met het primaire proces en heb je een lagere drempel om met een FMEA te starten

 

Webinar bekijken?

Dit webinar heeft reeds plaats gevonden. Heb je het gemist en wil je het alsnog bekijken? Registreer je dan via onderstaande knop. Je ontvangt dan direct de kijklink.

 

 

Het is niet meer mogelijk je in te schrijven voor een afgelopen event

Share This