Operations voor Investment Professionals

Stel potentieel vast vanaf de eerste stap die je in een onbekende operations omgeving zet. Leer de operations te bekijken vanuit een bril van veiligheid, efficiency en gedragsbeïnvloeding. Beoordeel de mate waarin management de dagdagelijkse leiding kan loslaten. Beheers zo het risico dat groei-investeringen turn-around investeringen worden.

Interactieve sessie met praktijkvoorbeelden

Leer in een middag elke operations omgeving ‘lezen’. Herken dagelijkse routines en weet hoe deze ingezet kunnen worden om verbeteringen te realiseren. Herken waar routines ontbreken en wat dit betekent voor het vermogen van management om de dagelijkse sturing los te laten.
Krijg inzicht in de beleveniswereld van managementteams in operations omgevingen. Begrijp waarom Investment Professionals en management teams wel dezelfde woorden gebruiken, maar elkaar toch niet altijd lijken te verstaan. Weet wat jij kunt doen om jouw inzichten zo over te brengen dat jouw gesprekspartners tot actie overgaan. Bovenstaande behandelen we via praktijkvoorbeelden en door discussie met Investment Professionals en Operation Specialists.

Bouw zo aan jouw vermogen om management teams te ondersteunen en samen rendement te halen.

Operations Investment

Agenda

 11 april 2024

13:00 Start
  • Waar let je op bij een rondgang in operations?
  • Hoe werkt de operations dagdagelijks?
  • Hoe kun je operations als value driver inzetten?
  • Hoe krijg je de directie in beweging?
16:30 Afronding en borrel

Doe mee op 11 april 2024

Telefoon
Adres

Tegenover Amersfoort Centraal Station

Meld je nu aan

Dit evenement biedt een unieke gelegenheid om jouw kennis te verdiepen en te netwerken met gelijkgestemde professionals. Wees er snel bij, want de plaatsen zijn beperkt.

Neem voor meer informatie contact op met Bauke Vollebregt.