Pak je project: de scopebepaling

Webinar (gratis) 25 november, 13:30 - 16:00 uur

Heb je je LSSA theoriecertificaat op zak? Pak dan zo snel mogelijk een verbeterproject aan binnen je organisatie om optimaal rendement van je opleiding te hebben én waarde toe te voegen binnen je organisatie. Om je daarbij te helpen organiseren we regelmatig een interactief webinar ‘Pak je project’. Deze keer geven we je handvatten om de scope van je project te bepalen. We werken in teams (online break-out sessies) aan je eigen projectidee en -selectie. Verder wordt aandacht besteed aan roadblocks en hoe je deze oplost en krijg je tips hoe je je project succesvol afrond. 

Heb je al een project gekozen of daar al vergevorderde ideeën over, dan is het belangrijk om voor de juiste afbakening te kiezen. Hoe compacter en beter de scope van het project, hoe groter de kans op slagen. Veel cursisten vinden dit lastig. Tijdens dit webinar wordt ingegaan op de do’s en don’ts met betrekking tot de scopebepaling van een project. Ook zal een oudcursist zijn best practices delen. Vervolgens gaan we in groepjes aan de slag met de eigen scopebepaling, waarbij je tips krijgt van onze ervaren trainers en elkaar feedback gaat geven. Tot slot gaan we aan de slag met eventuele roadblocks en het oplossen van redenen die leiden tot het stranden van een project.

 

Voor wie

Dit webinar is bedoeld voor iedereen die het LSSA theoriecertificaat van een Green of Black Belt training heeft behaald en een project gaat uitvoeren.

 

Doel

Inzicht geven in, kennis verschaffen voor de opzet van een succesvol Lean of Lean Six Sigma Green of Black Belt project en het geven van concrete handvatten voor de start van je project, zoals projectidee, -selectie en -scope en inzicht in eventuele roadblocks.

 

Programma

Binnenkort vind je hier het programma.

 

Wanneer

Het webinar vindt plaats op 25 november van 13:30 tot 16:00 uur.

 

Niet missen?

Mis dit unieke kosteloze webinar niet en meld je alvast aan via onderstaand formulier. We kunnen een beperkt aantal deelnemers hosten, dus wees er snel bij!

Inschrijven