Webinar: Hoe creëer je zelfsturing en eigenaarschap?

Webinar, 24 juni 2020 om 15:30 - 17:00

Hoe creëer je zelfsturing en eigenaarschap? – Edwin Kippers

Edwin Kippers is assistent bondscoach van het Nederlands handbal herenteam en hoofd van de Heren Handbal Academy in Papendal. Samen met het herenteam behaalde Edwin in 2019 voor het eerst het EK en hier behaalden ze hun eerste overwinning ooit op een EK!

Edwin Kippers gaf op 14 mei een webinar ‘Hoe creëer je zelfsturing en eigenaarschap?’. Vanwege het grote aantal geïnteresseerden organiseren we het webinar nogmaals! Dus heb je het gemist? Meld je alsnog aan!

Op op 24 juni neemt Edwin je mee hoe hij en zijn team zelfsturing en eigenaarschap bij de spelers hebben gecreëerd. Wat werkt wel, wat ook juist niet? Hoe ga je om met afwijkend gedrag binnen zelfsturende teams? Hoe geef je invulling aan je rol als leidinggevende?

Tijdens deze inspiration class wordt vanuit de sport de link gelegd met het bedrijfsleven. Edwin is naast zijn rol in het Nederlandse tophandbal, actief als Master Black Belt en Programma Manager voor diverse organisaties.

 

Voor wie?

Voor iedereen die geïnspireerd wil worden op de nieuwe thema’s in Continu Verbeteren, dus van medewerkers tot teamleiders tot managers.

 

Webinar gemist?

Heb je dit webinar gemist? Geen probleem! Via onderstaande knop kun je het webinar alsnog terugkijken.

 

 

Het is niet meer mogelijk je in te schrijven voor een afgelopen event

Share This