Webinar Show me the data – download de presentatie en laat je dataset screenen

16 april organiseerden we het webinar Show me the data. Het inspirerende online event werd bijgewoond door bijna 70 personen. Onze datascientist Sjoerd de Vries gaf een mooie uitleg over big data en praktische voorbeelden van problemen die opgelost kunnen worden met behulp van een goede data-analyse.

Contact

Natuurlijk kun je je vraag ook stellen via onderstaand formulier of telefonisch via 053 – 20 30 240. We helpen je graag!


  Kosteloze eerste analyse dataset

  Om dit ook zelf te kunnen ervaren, konden deelnemers kosteloos een dataset uploaden voor een eerste screening. Een mooie aanbieding die voor enkele deelnemers rechtstreeks de oplossing bood na maandenlang zoekwerk.

  “Dit heeft mij enorm geholpen”

  We ontvingen veel positieve reacties van de deelnemers: “Ik zat al een tijdje vast met mijn meetsysteemanalyse. Ik wist niet hoe ik mijn data moest verwerken om er goede conclusies uit te kunnen trekken. In overleg met mijn manager hebben we een aantal tests gedaan, maar we hebben hierbij toch een aantal dingen over het hoofd gezien. Door de consultancy die sjoerd van symbol mij bood, ben ik weer op de goede weg en weet ik hoe ik mijn analyse moet uitvoeren met de juiste tools. Hij heeft mij hierbij geholpen met welke data ik nodig heb, hoe ik deze verwerk in minitab en hoe ik tot de juiste conclusies kan komen. Het is erg fijn om door de bomen het bos weer te kunnen zien. Bedankt voor de hulp!”

  Gemist?

  En wil je meer weten? Neem dan contact met ons op! 

  Share This