‘De hoogste tijd voor tijd!’

Webinar, 3 november, 15:30 - 17:00 uur

Op 3 november 2020 organiseert de Metaalunie exclusief voor haar leden van 15.30 tot 17.00 uur een online bijeenkomst over Lean en QRM, Quick Response Manufacturing.

De coronacrisis heeft een grote impact op onze samenleving, en daarmee ook op uw onderneming, uw klanten en werknemers. Veel meer dan we eerst dachten kan digitaal of online, en globalisering is geen toverwoord meer. Het is nog moeilijk om in te schatten wat exact de impact zal zijn, zeker is dat het verstandig is om nog eens goed na te denken over hoe we onze bedrijven en de ketens waarin we opereren effectief en efficiënt kunnen organiseren om tegenwicht te kunnen bieden aan de toenemende concurrentie internationaal.

Tijdens deze webinar wordt de nadruk gelegd op QRM, het verkorten van de doorlooptijd. QRM kan zowel toegepast worden in de kantooromgeving als op de werkvloer. Nieuwe technieken bijvoorbeeld op het gebied van smart industry, kunnen het effect van QRM versnellen en op een hoger niveau brengen.

Maar het komt je niet aanwaaien. Concurreren op snelheid is topsport: niet alleen je product, maar ook je organisatie en mensen moeten voortdurend in beweging zijn. Het gaat om een snel veranderende markt, flexibel kleine series produceren en toch efficiënt werken.

 

Programma

In deze online sessie wordt o.a. in gegaan op drie pijlers: ‘Standaardiseren en Optimaliseren’ door Paul Hartgers (PKM), ‘Innoveren’ door Mark Peters (IJssel) en ‘Organisatieverandering’ door Dick Theisens (Symbol). En neemt Siemen Fuite van Verbruggen Palletizing je mee in de praktijk van de toepassing van QRM.

 

Webinar gemist?

Wil je dit webinar alsnog bekijken? Klik dan op onderstaande knop.

 

 

Het is niet meer mogelijk je in te schrijven voor een afgelopen event

Share This