EcoDesign

Webinar (gratis) 9 december 2021 om 10:30 - 12:00

Waarom EcoDesign?

EcoDesign staat voor duurzame productontwikkeling. Deze manier van productontwikkeling voorziet in de behoeften van de huidige generaties zonder dat daarmee voor de toekomstige generaties de mogelijkheden in gevaar worden gebracht om ook in hun behoeften te voorzien.

EcoDesign combineert de werelden van ontwerpen en duurzame ontwikkeling. De duurzame producten en diensten minimaliseren de negatieve milieu-impacten en maximaliseren positieve milieu-invloeden, door de gehele levenscyclus van een product of oplossing, terwijl deze blijven voldoen aan de verwachtingen en vereisten.

 

Voor wie?

Dit webinar is bedoeld voor iedereen die kennis wil maken met de kracht én noodzaak van EcoDesign. We noemen bijvoorbeeld product- en innovatiemanagers en zij die werken aan product- en/of dienstontwikkeling of werkzaam zijn in QHSE rollen en/of aan procesverbetering in het algemeen doen.

 

Doel

In dit webinar nemen we je mee in hoe wij EcoDesign toepassen bij klanten, en hoe EcoDesign kan bijdragen in jouw organisatie.

 

Aanmelden

Binnenkort vindt je hier meer informatie over dit webinar. Zeker zijn van een plek? Schrijf je dan alvast in via onderstaand formulier! We zien je graag!

Inschrijven