eLearning: reductie van opleidingskosten of strategische tool?

Webinar (gratis) 3 februari 2022 om 10:30 - 12:00

eLearning heeft fantastische voordelen. Niet voor niets kiezen steeds meer organisaties voor online leren. eLearning maakt leren makkelijker en efficiënter. Veel gehoorde voordelen zijn natuurlijk de prijs en de flexibiliteit van leren wanneer het jou uitkomt. Er zijn echter niet alleen individuele voordelen, ook de organisatie kan er wel bij varen. Om flexibel en bij de tijd te blijven moet je dus overwegen of eLearning ook iets voor jou of jouw organisatie is.

 

eLearning voor jou als individu én voor je organisatie

Uiteraard kun je door het volgen van een eLearning op een laagdrempelige manier je persoonlijke skills verbeteren. Maar je kunt eLearning ook strategisch inzetten en als organisatie groeien. In dit webinar laat Dick Theisens je kennismaken met de eLearning principes van Symbol. Onze eLearnings zijn namelijk dusdanig vormgegeven, dat ze zowel geschikt zijn om individueel te volgen omdat je je wilt verdiepen in continu verbeteren en jezelf en je organisatie wilt verbeteren. Maar daarnaast kunnen ze ook heel goed strategisch ingezet worden, bijvoorbeeld om continu verbeteren goed in de basis van je organisatie te integreren door iedere nieuwkomer een training aan te bieden.

 

Tips & tricks voor het volgen van een eLearning

Kleven er ook nadelen aan het volgen van een eLearning? Dick neemt je mee in veelgehoorde bezwaren, bijvoorbeeld gebrek aan persoonlijke begeleiding door een docent, gebrek aan contact met medecursisten of een gebrek aan discipline om de training af te maken. Gelukkig zijn hier zat oplossingen voor te bedenken! Hij zal ze allemaal met je delen!

 

Voor wie?

Dit webinar is bedoeld voor iedereen die twijfelt of het volgen van een eLearning een goed idee is en voor hen die zich afvragen welke strategische voordelen behaald kunnen worden bij het bedrijfsmatig inzetten van eLearnings, bijvoorbeeld directies, (HR-)managers en -medewerkers, leidinggevenden en medewerkers die zich bezig (willen) houden met continu verbeteren.

 

Doel

Na het volgen van dit webinar weet je of en hoe eLearning kan bijdragen aan je persoonlijke en bedrijfsmatige doelstellingen.

 

Interesse?

Schrijf je dan zo snel mogelijk in voor dit kosteloze webinar!

 

 

 

Inschrijven