eLearning: reductie van opleidingskosten of strategische tool?

Webinar (gratis) 3 februari 2022 om 10:30 - 11:30

eLearning heeft fantastische voordelen. Niet voor niets kiezen steeds meer organisaties voor online leren. eLearning maakt leren makkelijker en efficiënter. Veel gehoorde voordelen zijn natuurlijk de prijs en de flexibiliteit van leren wanneer het jou uitkomt. Er zijn echter niet alleen individuele voordelen, ook de organisatie kan er wel bij varen.

We hebben de afgelopen jaren enorm veel online ervaring opgedaan. De coronapandemie heeft ons gedwongen tot werken maar ook tot leren op afstand. Hierdoor zijn er inmiddels binnen het online leren veel leerelementen en methodieken ontwikkeld en te onderscheiden. Om flexibel en bij de tijd te blijven moet je dus overwegen of en in welke vorm eLearning iets voor jou of voor jouw organisatie is.

 

eLearning voor jou als individu én voor je organisatie

Uiteraard kun je door het volgen van een eLearning op een laagdrempelige manier je persoonlijke skills verbeteren. Maar je kunt eLearning ook strategisch inzetten en als organisatie groeien. In dit webinar laat Dick Theisens je kennismaken met de eLearning principes. Welke leerelementen en methodieken bestaan er? Wat werkt wel en wat niet? Wanneer is eLearning geschikt om individueel te volgen, bijvoorbeeld omdat je je wilt verdiepen in continu verbeteren en jezelf en je organisatie wilt verbeteren. En wanneer kan eLearning juist goed strategisch worden ingezet, bijvoorbeeld om continu verbeteren duurzaam in de basis van je organisatie te verankeren.

 

Tips & tricks voor het volgen van een eLearning

Kleven er ook nadelen aan het volgen van een eLearning? Dick neemt je mee in veelgehoorde bezwaren, bijvoorbeeld gebrek aan persoonlijke begeleiding door een docent, gebrek aan contact met medecursisten of een gebrek aan discipline om de training af te maken. Gelukkig zijn hier zat oplossingen voor te bedenken! Hij zal ze allemaal met je delen!

 

Voor wie?

Dit webinar is bedoeld voor iedereen die twijfelt of het volgen van een eLearning een goed idee is en voor hen die zich afvragen welke strategische voordelen behaald kunnen worden bij het bedrijfsmatig inzetten van eLearnings, bijvoorbeeld directies, (HR-)managers en -medewerkers, leidinggevenden en medewerkers die zich bezig (willen) houden met continu verbeteren.

 

Doel

Na het volgen van dit webinar weet je of en hoe eLearning kan bijdragen aan je persoonlijke en bedrijfsmatige doelstellingen.

 

Webinar gemist?

Dit webinar heeft reeds plaats gevonden. Heb je het gemist? Dan kun je het webinar alsnog bekijken via onderstaande knop. Na registratie ontvang je direct de kijklink!

 

 

Het is niet meer mogelijk je in te schrijven voor een afgelopen event

Share This