Selecteer een pagina

Event: “Pak je project”

Webinar, 26 november, 13:30 - 17:00 uur

Heb je je LSSA theoriecertificaat op zak? Pak dan zo snel mogelijk een verbeterproject aan binnen je organisatie om optimaal rendement van je opleiding te hebben én waarde toe te voegen binnen je organisatie. Dit interactieve webinar geeft je handvatten om je projectcharter te maken en werk je in groepen aan je eigen projectcharter. Verder wordt aandacht besteed aan roadblocks en los je deze op en krijg je tips hoe je je project succesvol afrond. 

Veel cursisten vinden het lastig om een project te starten en succesvol af te ronden. Want hoe definieer je je project en vertaal je dit naar de projectcharter? Welke roadblocks zijn er? Of waarom is het moeilijk om het project tijdig af te ronden? Tijdens dit webinar zal eerst een oudcursist zijn best practices delen. Vervolgens gaan we in groepjes aan de slag met het opstellen van de eigen projectcharter, waarbij je tips krijgt van onze ervaren trainers en elkaar feedback gaat geven. Tot slot gaan we aan de slag met eventuele roadblocks en het oplossen van redenen die leiden tot het stranden van een project.

 

Voor wie

Dit webinar is bedoeld voor iedereen die het LSSA theoriecertificaat van een Green of Black Belt training heeft behaald en een project gaat uitvoeren.

 

Programma

Het exacte programma is binnenkort bekend.

 

Wanneer

Het webinar vindt plaats op 26 november van 13:30 tot 17:00 uur.

 

Niet missen?

Mis dit unieke webinar niet en meld je aan via onderstaand formulier. We kunnen een beperkt aantal deelnemers hosten, dus wees er snel bij!

Inschrijven

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden *