De basis op orde: Succes gegarandeerd met een goede standaard?

Webinar (gratis) 9 juni 2022 om 10:30 - 12:00

Voordat organisaties kunnen gaan werken aan procesverbeteringsprogramma’s zoals Lean en Six Sigma, is het noodzakelijk dat een goede basis wordt gelegd. Het uitgangsprincipe van het eerste niveau van het Continuous Improvement Maturity Model (CIMM) omvat een veilige en georganiseerde werkomgeving, betrouwbare apparatuur en gestandaardiseerd werk (duidelijke procedures, werkinstructies en protocollen). Dit fundament zorgt voor een solide basis voor alle toekomstige initiatieven en verbeterprogramma’s.

 

Maar wat is een goede basis? En is succes gegarandeerd wanneer we goede standaarden hebben?

In dit webinar nemen David van Eekhout en Yvar van de Kraats je mee in wat een goede basis betekent voor een organisatie. We laten goede voorbeelden zien van verschillende standaarden en trainingen, en vertellen je welke valkuilen je moet zien te voorkomen.

 

Doel

Na afloop van het webinar heb je inzicht verkregen in wat de ‘basis op orde’ betekent voor organisaties en hoe deze basis voordeel kan creëren binnen jouw organisatie.

 

Voor wie

Het webinar is bedoeld voor iedereen die zich bezighoudt met continu verbeteren.

 

Webinar bekijken

Het webinar heeft reeds plaatsgevonden. Heb je het gemist? Registreer je dan via onderstaande knop. Je ontvangt dan direct de kijklink.

 

Het is niet meer mogelijk je in te schrijven voor een afgelopen event

Share This